Det var en konstig orchidé…

Tjingeling fredag!

När vi var på det stora varuhuset och köpte ljus i måndags tänkte jag även köpa en orchidé.
De har ju dem till vääääldans bra pris där 🙂

Men så stod den här växten där och stumpefi tyckte att:
“Mamma, den här kan vi väl ta!”
Tycker det är så roligt när hon engagerar sig i såna saker så
det är klart att vi valde den istället.
Nu är det lite skiftbyte i en del krukor och då kan det ju vara kul at prova något nytt 🙂

Jag brukar annars inte gilla växter med vassa blad, men de här
har faktiskt rundade ändar 😉


Spegel gammal ommålad från IKEA – Sidobord här (Adlink)- Lampa Zara Home –
Ljuslykta Svenskt Tenn – Kruka mässing här (Adlink)

Å tänk att klassen gick vidare i Vi i Femman igår :)))
Såååå roligt!
Jag var där och lyssnade på livesändningen, jättespännande!

Idag ska jag jobba järnet (har megahögar att beta mig igenom
efter en veckas ledighet), men sen styr vi bilen söderut
i eftermiddag.

Längtar hem till mams och paps nu ♥
Så gammal jag är så är det makalöst skönt att bara komma hem
till mamma o pappa och vara dotter (och mamma såklart:)) för en helg.

~ Vad har ni för planer för helgen? ~

Ha en riktigt fin fredag!
♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “Det var en konstig orchidé…

  1. Innan jag läst klart ditt inlägg tänkte jag “men det där är väl inte en orkidé..” haha! Vad är det för en? väldigt fin! Och passade väldigt bra i den krukan!

  2. Grattis grattis till klassen och hoppas du tagit dig en bit igenom den där högen. Så drygt….Och visst är det något visst med att vara dotter ibland. Tag vara på den tiden…..sedan min bror gick bort för tre år sedan har det för mig successivt övergått till att vara mamma till min mamma och även mamma till min pappa. Otroligt känslostormande kan jag meddela och tufft att se sina idoler och förebilder sakta men säkert brytas ner och behöva allt mer hjälp. Även om jag älskar att få ge tillbaka för allt jag fått av dem så skär deras hjälplöshet i mitt hjärta. Det måste tillstås.

    Själv drar vi till Kalmar för att reka hjälp till att hitåt bostad åt vår store prins som nu nog bestämt sig för att det blir Kalmar och högskolan där till hösten. Han vägrar studentboende så det gäller att leta etta eller tvåa på annat sätt då.

    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2017/01/27/fredagsshopping/

Comments are closed.