Blommigt!

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3 Blommor_4 Blommor_5

 

Hallå eller!

Måndag och jag hoppas att ni har en bra sådan 🙂
När vi kom hem från resan stod här en bukett med blommor och en flaska champagne från jobbet. De försökte ringa vårt hotell och få en flaska levererat till rummet, men engelaska är inte Kap Verdianernas starkaste språk om man så säger;-) I övrigt är de superduktiga på spanska, portugisiska, franska… de läser nästan 6 språk i skolan!!!

Även andra hade lämnat välkommen hem gåvor här:-) Mor o far lånade vårt hus lite och hade lämnat en flaska Valpolicella som vi ska avnjuta vid tillfälle!

Några särskilda planer för veckan? Vi ska på bio faktiskt. “Små Citroner Gula” har biopremiär i veckan så den ska vi se. Baserad på Kajsa Ingemarssons roman med samma titel. Jag har läst boken och den var superbra så jag förväntar mig att filmen är minst lika bra! =)

Ikväll blir det att rensa vidare i tösens rum som vi började möblera om i helgen! Nu vill hon ha det lite tuffare med svart/vitt och rosa så klart! Det ska börjas i tid;)
Men det gäller att rensa när hon inte är hemma, för hon kan samla på sig ALLT och då menar jag ALLT!! Och hennes rum är inte stort nog att spara ALLT;-)

En synnerligen bra måndag önskar jag dig!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

 

7 thoughts on “Blommigt!

 1. Vilken härlig semester ni verkar ha haft!! Hoppas det går bra med rensningen i dotterns rum, roligt ändå att hon delar ditt intresse för inredning.. =)

  Kram från Malin

 2. Hej hej!
  Åå vilka fina blommor!
  Så underbart att komma hem o få presenter..;)
  Haha…jag vet precis hur det känns..
  Jag fick för några år sedan tapetsera över den ljuvliga småblommiga fondväggen i Kajsas rum och i stället sätta upp en svartvit som ser ut som tidningspapper. det rosa byttes mot lila så det känns rätt ok ändå.
  Möblerar gör hon själv numera. Den ena lösningen knepigare än den andra..;) Just nu är hon sur på sin bror för att han inte vill byta rum med henne. Det finns nämligen en stor klädkamamre i hans rum och hon har bara en liten o alldeles för trång garderob.
  I kväll ska jag med min systerdotter till förlossningen på studiebesök.
  hennes sambo ligger borta i veckorna och hon ville inte gå själv…
  Jag fnissade o sa att de kanske tror att dte är hon och jag som är ett par..haha…
  Jag har lovat att vara stand in ifall värkarna börjar innan han hunnit hem..phu…så vem vet…tänk om jag får vara med om en förlossning till i mitt liv..
  det hoppas jag ju såklart inte för jag vill ju att han ska hinna hem. Men det känns nog skönt för henne att veta att hon inte behöver åka ensam. Hon vill inte ha med min syster/sin mor…;)

  Nix nu måste jag jobba lite till..
  kram Katarina

 3. Åh så vackert..härligt att komma hem till..:-))

  Sportlov här denna vecka så vi får se vad vi ska hitta på för skoj..:-))

  Trevlig kväll
  Kram på dig

 4. Wow vilken bukett 😉

  Skoj att göra om i hennes rum. Perfekt färgval hon bestämt också 😉 Ska bli kul att se sen!
  Haha, vi tjejer är ganska bra på att samla på mycket..gärna kläder och smink sen i tonåren 😉

  Kram

 5. Fin bukett, så söt!
  Jag är också verkligen spänd på filmen. Boken är ju superbra! Ska bli kul att höra vad du tyckte!

  Känner igen det där med att spara… Himmel, från varenda liten sten, gren, teckning, klistermärke – ALLT sparas, så mamma får rensa när inte lilltjejen ser på 😉 Annars skulle hon inte få plats till slut..!

  Kram kram

Comments are closed.