Vad vore livet utan….

…utan min söta tös?  ♥

...Lilja för Tyra? Hon sitter just nu i soffan och kramar sin gosehund hårt hårt då det var katastrof här ett tag, innan mannen hann iväg och hämta Lilja som hon hade glömt i min systers andrahus… Tur det inte ligger så långt ifrån oss:-)

Tjingeling!

Vi är precis hemkomna efter en riktigt skön och uppfriskade stund i pulkabacken med min syster och hennes familj. När vi kom hem hittade Tyra inte Lilja i sina väskor och kom på att hon hade plockat upp henne… Oj, oj vilken katastrof det var här!!
Nu är ordningen återställd igen!:)

Tack finaste syster för en härlig dag!!

Nu väntar en lugn kväll i soffan här i Ekenäsliv ♥
Önskar Er alla detsamma, lugn eller inte;-)

♥ Kramelikram Anna ♥

…min syster?
Det var det här hjärtat jag pysslade med häromkvällen ♥
Jag är inte världsbäst på att tala om känslor rakt ut, jag är väl då bättre på att skriva och visa genom små gester tror jag…

 

9 thoughts on “Vad vore livet utan….

 1. Vilken TUR att det ordnade sig och Lilja kom till rätta. Ha en riktigt skön lördagkväll 🙂

  Kram Kina

 2. Naw, va sött!
  Här finns det en gosekatt som brukar försvinna 😛

  Så fint hjärta du gjort! 🙂
  Hon måste blivit jätte glad!
  Och hon vet nog vad du känner utan att du behöver säga det, något speciellt med systrar!

  Ha en fin kväll!
  Kram

 3. Ja, vad vore livet utan barnen. Väldigt lugnt kanske, ha ha… Men mycket tomt och trist.
  I vårt förhållande är det Berra som är den som är bäst på det där med känslor och den romantisk biten. Jag är också dåligt på att visa mina känslor ibland, men precis som du skriver så kan man visa mycket genom fina gester.
  Kram på dig fining!

 4. Vilken tur att Lilja kom till rätta.
  Det låter riktigt skönt med en ute dag,själv har jag jobbat.
  Och För tillfället sitter jag i soffan och tittar på Dirty Dancing.
  Tänk att man kan se den huuuuur måna gånger om helst :))))

  Kam Thess

 5. Ja vad vore man utan sina små?!? Så fina bilder. Och så härligt det låter med en dag i pulkabacken, här har vi dessvärre lite sjukstuga.
  Ha ne fortsatt fin helg! Kram Jennifer

Comments are closed.