13 thoughts on “TGIF!!!

 1. Hej, hej!

  Ser ut som som du har en alldeles utomordentlig mysig kväll 🙂
  Jätte fina bilder du bjuder på.

  Tråkigt att läsa att du blev nedstämd. Hur har det känts nu i slutet av veckan?
  Och tråkigt att höra att du inte trivs. Hur ska du göra? Vill du söka nytt arbete?

  Jag jobbar på Örebro kommun på själva soptippen här i Örebro. Innan jag gick hem så var mina arbetsuppgifter 50% kundmottagning och 50% administration, fakturering och annat. Men nu har de tagit bort all admin så det ser ut som om jag kommer jobba 50% i kundmottagningen sen jobba ute på fältet. Köra lastmaskin och så. Det känns helt ok. Jag jobbar gärna ute.
  Det är vissa dagar vemodigt att tiden gått så fort och andra dagar så känns det som att det ska bli riktigt kul och komma tillbaka. Jag saknar ju liksom arbetskamraterna.
  Det är tänkt att jag ska börja jobba 2 april.

  Vad hittar ni på i helgen?

  Hoppas du mår bra och att du får en go helg! Kramar Maria

Comments are closed.