Provar mig fram…

…med nya objektivet och så har stativet kommit fram ur sin gömma…

God afton i stugorna!

Hur har ni det denna kväll? Antar att ni är många som börjar jobba imorgon efter julledigheten?
Jag är ledig då de börjar med studiedag i skolan, men på tisdag är det upp och hoppa igen!
Hoppas ni alla haft en RIKTIGT skön ledighet.

Idag har jag varit på bio med tösen min och mina två systerdöttrar. Filmen Sune i Grekland var riktigt rolig och vi skrattade gott alla fyra. Det som värmde mosterns hjärta mest var när min lilla systerdotter säger, när vi köpte lite gott till filmen: “Tack för detta Anna och tack för att du tar med oss på detta…” Gullunge ♥
Det är mer än jag kunde säga om min egen som utbrast: “Jag får aaaaalltid ha så trååååååkigt!” när jag säger att vi måste åka förbi affären på hemvägen… Jodå, barn kan alltså och man undrar ju hur man uppfostrar sitt barn när man får höra sånt direkt efter att man varit ute och ätit och sen fått godis på en söndag och varit på bio…. Nä, det är inte alltid tacksamt att vara mamma. Men visst hon sa förlåt för jag sa att jag blev riktigt ledsen när hon sa så…

Inte mycket på TV idag hörrni…. Men visst det finns ju alltid annat att pyssla med, som stryka tex, men jag är inte så värst sugen på det just nu.

Önskar Er en fin start på veckan imorgon!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Provar mig fram…

 1. Hej vännen!

  Nä du det är inte alltid lätt det där, förstår att du blev ledsen.
  Bra att hon sa förlåt och bra att du berätta att du blev riktigt ledsen och besviken, det brukar bita mer än när man blir arg.

  Alla styrkekramar till dig vännen!

 2. Ja de små barnen:) men så mysigt med lite bio och allt. Vika tvätt kan man göra en annan dag:) ha en bra kväll. Kram

 3. Bettan

  Hi hi! Håller med att dem små liven har lite svårt för att nöja sig… Max har kört med mig under hela dagen! Först skulle vi åka pulka och sen skulle vi spela kort och sen skulle vi göra si och sen skulle vi göra så! Ha ha! Märker särskilt av detta extra mycket när jag jobbat lite för mycket och inte haft så mycket tid tillsammans med honom!
  Men jag håller med om att dessa två sköningar kommer att bli något stoooort nån dag! Är jag helt övertygad om! Ha ha! 😉

  Kram Bettan

 4. Jag fnissade till lite igenkännande när jag läste det. Skönt att höra att man inte är ensam 😉

  Kram Therese

 5. Hej min fina bubblande vän!
  😉
  Lilla sötnöt…jag log varmt åt din kommentar igår…
  Skönt att det är fler än jag som blir ännu mer känslosamma med bubblor i kroppen…fast vet du…fniss…jag har ju inte haft min fest ännu…inte den riktiga….den blir i sommar…;) så du får absolut hur gärna som helst komma o bubbla då…;)

  Sina barn…ja du vad ska man säga…inte blir du väl tröstad om jag säger att det där är ingenting…vänta du..
  Här har vi en 15½-åring som är av eller på….det finns inget mellanting…
  Nu har hon varit lite trevligare ett tag men under hösten har hon varit sååååå sur… å om man påpekar det blir hon bara ännu värre..
  Jag passar bättre som småbarns mamma än som tonårsmorsa den saken är klar…jag blir så himla sårad o ledsen fast jag vet att det är så här…
  det är ju sååå många hormoner i omlopp och ibland tror jag inte hon fattar själv varför humöret är så dåligt. Ibland känns det som att den enda gången hon är glad och snäll är när hon vill ha något….
  Nu överdriver jag ju förstås…hon är ju inte sån varje dag men det gick så snabbt då hon gick från att ha varit en riktig solstråle till ett pubertetsmonster….

  Men jag tror att alla barn små som stora säger rätt mycket saker utan att tänka sig för och jag VET att vi inte ska ta det allt för personligt… Det ÄR jobbigt att vara barn och tonåring ibland…jag tror Tyra kanske inte ens tänkte på vad hon sa….att hon kanske mest bara sa det för att uttrycka att hon egentligen ville åka raka vägen hem…kanske för att hon var trött efter att ha roligt hela eftermiddagen…
  Så kan ju vi vuxna också känna ibland….att man verkligen inte ens orkar stanna för att köpa en liter mjölk….man vill bara hem.
  Men jag förstår dina känslor för jag hade reagerat på exakt samma sätt… man blir bara mer förnuftig då man kan se allt från ett utanförperspektiv.
  Ja du vännen…att vara mamma är inte lätt alla gånger men det är en stor GÅVA…

  Här har vi haft film mys hela familjen med en riktig tjejfilm…romantisk komedi och till o med sonen var med. Vår lilla surpuppa tinade allt då hon märkte att till o med pappan i huset gillade filmen som HON hade valt…;) Hon behövde det…nu kom nog surheten sig av en vän hon var lite besviken på och det går såklart ut över oss…..Det får man ta!……..noooooot…;)

  Skriv en bok!!! Klart du ska!! Jag vill läsa…alla vill läsa! Tänk så många du skulle kunna hjälpa…
  Puss på dig med grodan!
  Ha en underbar ledig måndag..
  Kram Katarina

 6. Ja vad ska man säga, barnen kan verkligen få en att fundera om man har misslyckats totalt med uppfostran ibland ;). Min tös betedde sig lika efter att vi haft våran mamma/lilltös dag med bio och shopping, så blev hon jättesur över att hon inte fick en eltandborste, fick försöka förklara för henne hur jag upplevde det och jag tror att det gick hem :).

  Kul att filmen var bra, det är ju så lyckat när man hittar en film för alla.

  Tack för din kommentar hos mig och din omtanke, det känns skönt att få höra att det även kan gå bra. Stor varm kram till dig! /Jennifer

 7. Heej!
  Hur är det med dig? Tusen tack för grattiset till förlovningen, jag är så himla lycklig 🙂

  Jaa du, små barn… Mycket ploppar nog ur deras munnar utan att de egentligen menar det. Men förstår att det kändes…

  Ha en fin måndag nu 🙂
  Kramar

Comments are closed.