Massförbrukare…

Ljushus Topiary

Ängel Topiary..

Fågelbur även den från Topiary..

Ljusstakar Louise Interiör, Green Gate kopp Topiary

Go’ kvälla i stugorna!

Utanför mitt fönster råder nästan snöstorm… Tussarna med snö yr omkring likt en vit virvelvind och lägger sig som ett tjockt tjockt täcke på marken. Återigen har landskapet färgats vitt och helgen har utlovat lite sol också!

Har ni funderat på hur mycket ljus man förbrukar nu? Alltså jag är en massförbrukare och tippar på att det går ca 100 st i veckan… Nästan så fort jag kommer hem tänder jag ljus lite här och var, det blir ju så mycket mysigare då!

Nu ska jag börja förbereda lite inför morgondagens kalas. Det utlovas trerätters har jag hört;-)

Vad har Ni för planer för helgen?

Ta det riktigt försiktigt på vägarna om ni ska ut ikväll!! Själv tänker jag hålla mig inomhus resten av kvällen 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: Tack för alla fina Grattishälsningar till lilla prinsessan

9 thoughts on “Massförbrukare…

 1. AC

  Vilken gullig bild på Tyra!!!!
  Jadu, jag vet inte om det stoppar med 100 i veckan. Men ändå ett rätt billigt nöje.
  Önskar dig den bästa fredagskvällen det går att tänka sig.
  kram
  AC

 2. Hejsan. Ja här har vi fått snö oxå idag men verkar som det kommit mer på ostkusten. visst är det mysigt med ljus men jag vågar bara tända ljus där jag sitter för jag har nog verkligen tagit skada av utbrändheten!! Såå dåligt minne så jag skulle nog elda upp huset för jag skulle glömma ljusen:) Å katten som klättrar överallt och ungar som far hej vilt hihi. Det går åt en del här oxå men kanske inte så många.
  Ha en fin kväll.
  Kram Jennie

 3. Usch..ja här har det snöat i två dagar. Nu är det som sagt vitt ute igen. Håller med dig om att det går åt mycket ljus, allre helst värmeljus. Ska kanske till ikea imorrn och då blir det isf påfyllning 🙂 Önskar dig en mysig fredagskväll och ett kul kalas imorrn! Kram Marina

 4. Vad fina bilder du visar! Så fina saker… ljushuset och ängeln och… måste kila in på den sidan och kika 🙂
  Lycka till med din trerätters. Önskar jag vore en av gästerna 😉
  Jag jobbar i helgen så det blir till att sova bort helgens dagar.
  Kram och trevlig helg!

 5. Tack för din rara kommentar om vår renovering! Den värmde gott i hjärtat!
  Jag är också en storkonsument av ljus! Det är så mysigt och stämningsskapande!

  Ha en fin helg!

 6. Jaa vem beställde den förbaskade snön ????
  Men visst det är åtminstone ljust ute :))
  Och ljus konsumtionen ska vi inte prata om……tror baske mig att halva lönen går till Ikea ;))
  Hoppas att du har en fin kväll min vän.

  Kram Thess

 7. Ja nog går det åt en hel del ljus, jag vet inte hur mycket men ljusen tänds varje dag :).
  Så mysiga bilder!

  Ha en riktigt bra helg, härligt med tre-rätters :). Kram Jennifer

 8. Hej gumman!
  oj du är modig du…som vågat räkna…
  Just nu har ljuskontot stigit för jag har snöat in på långa smala ljus och de är ju mycket dyrare än värmeljusen…vill gärna tända många överallt samtidigt..:)
  Vilka fina bilder du visar. Ni har det så fint överallt.
  Helgen…i morgon ska jag på stan med mina älskade systrar..pub och restaurangbesök väntar… i kväll har vi ätit god god mat som maken lagat o nu “myser”vi i soffan…fniss…framför en film och fb o blogg…å så pussas vi emellanåt..;)
  Kram vännen!

 9. Jag är precis likadan, men visst är det mysigt med tända ljus. Säskilt nu i denna snöstorm. Sitter på jobbet och funderar på om jag tar mig hem…
  Vi ska också bjuda på trerätters imorgon. Det lutar åt fransk meny. Vi får se…
  Ha en mysig helg. Kramar!

Comments are closed.