När Anna får lite dille…;-)

Koka lite kola… 124 grader var det ju;-)

Kola med vanilj och havssalt

…sen blev det kola med apelsin och stjärnanis…

…och Polkakola (á la Villa Tretton)

Men vi började med Rocky Road, sen ville tösen leka med en kompis och mamman kokade kola som en besatt;-)

Hej hopp!

Ja, det är blött och blaskigt ute, trist trist så nu glömmer vi det!
Idag har här tillverkats julgodis och i synnerhet kola. Det brukar vara så att jag snöar in på något, det är lite typiskt mig liksom;-) I år blev det tydligen kola! Tre sorter blev det idag.

Men jag mååååste ju bara göra mintkyssar också, dem älskar mamma och jag likaså:-)
Sen är jag nog nöjd med julgodis tror jag.

Vad har ni för favoritjulgodis?

Just det ja…har ju ett litet bombnedslag i köket att ta hand om ja… Tingeling!! TINGELIIIIING, var e du?? Näe, hon hör inte idag heller…. Upp med rumpan då Anna;-)

En GO kväll önskar jag Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

10 thoughts on “När Anna får lite dille…;-)

 1. Så där är jag också. Går ju inte bara göra en sort när man ändå är i gång 😉 Vi måste göra en ny laddning inför jul. Lovat barnen göra mer praliner och cake pops. Sen tror jag det får vara bra för i år… Kanske, hi hi…

 2. Hej vännen!

  Å så gott med kola! Tre olika sorter med, det var inte dåligt:)
  Vi ska göra julgodis imorgon, mitt favvo är ju Rocky road, så gott! Ett annat enkelt recept som Matplatsen rekommenderade var mars godis, smält ihop marsbars och smör, rör ner rispuffar. Klicka ut på ett bakplåts papper. Skull tydligen vara grymt gott:)

  Ha det bäst fina!

  Kram på dig

 3. Hihihi, jag skulle kunna bo i köket och baka jämt om man hade något som städade och diskade efter sig. Det är just DET som inte är så roligt och man är ju så trött i fötterna när man är klar. Men du har hunnit med en hel del idag, härligt. Lika bra när man ändå kladdar runt med allt;)
  Här är det bountybollar och saltlakritsknäck som är favorit nu tror jag.

  Kram Teres

 4. Haha du är för rolig du!
  Känner igen det där, vet inte hur många sorter kola jag kokat..4 kola & 2 fudge blev det visst..;))
  Men det är roligt eller hur..?!!

  Ha de så jättebra fina du
  Kramkram

 5. Oj vad mycket gott! Här hemma gör vi lite då och då, när andan faller på så. Idag blev det polkabräck, mmmmm….

  En sån söt Lucia ni hade!

  Kram till dig

Comments are closed.