Klappjakt!

Tjingeling på Er!

Som jag funderat på hur jag skulle slå in klapparna i år. Jag viill gärna att det ska se enhetligt ut, så ett paket som jag fick inslaget i affären rev jag upp och gjorde om, * ha ha ha * Jo, man är nog allt lite *koko* som dottern säger ibland;-)

Vi har precis myst med varm choklad och lussekatter här efter en vacker julavslutning i kyrkan, samma kyrka som vi gifte oss i ♥
En kompis följde med hem så nu sitter de i pysselrummet i källaren och pysslar. Julskivan skall dras igång och jag ska städa klart i köksskåpen.
Nån stress känner jag faktiskt inte, även om det är en del kvar på listan, men vi har ju några dagar på oss nu. Och det är mest såna där roliga mysiga saker som jag VILL göra, det är stor skillnad på att VILJA och att man MÅSTE.

Hur ligger ni till i julplaneringen?

Ha nu en fin torsdag!!
♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “Klappjakt!

 1. Jo jag ligger bra till. Tror jag. Jag jobbar natt i helgen, fram till söndagmorgon, så det som är ogjort är ogjort. Det blir jul ändå 🙂
  Här har barnen avslutning i morgon innan dom får sitt efterlängtade jullov.
  Så fina julklappar du gjort!
  Kram

 2. Du är en hejjare på att slå in paket. Såå fina!! Gillar att dom är stilrena, enfärgade och lite romantiska 🙂 Tummen upp! Låter som en mysig kväll. Jag själv ska ta en kopp glögg och en saffransbiscotti. Kram

 3. Usch nu får jag tårar i ögonen efter att ha läst inlägget om mamman och dotterns samtal….ja det är väll bara att gå till sig själv misstänker jag ;))
  Härliga paket du gjort och en jääääätte fin vinst,den är såååå fin !!!!!
  Hoppas att ni får lugna sköna lov dagar nu innan jul.
  Och jag tycker nog att jag ligger rätt så bra till i planeringen ;)))

  Kram Thess

 4. Hejsan.
  Jo jag känner väl att nu får det vara klart faktiskt, paketen inslagna nu ikväll. De sista är ju inte lika roliga att slå in som de första 🙂
  Så fina dina blev:)
  Kram Jennie

 5. Så mysigt med julavslutning och jullov.
  Och vilka snygga paket.
  Här är jag grymt tråkig och lägger knappt någon kärlek alls på det.
  Men tycker alla ni andra gör ett underbart klapp-jobb.

  Ha en riktigt mysig Fredag, här ska de sista inhandlas inför 1 års-kalas och jul.
  Sen väntar bak och fortsättning på julstädet. Men här är vi inte särskilt stressade heller. Det blir som det blir liksom.
  Kram Malin

 6. Jättefina paket..:)
  Ja liite tokig är du allt..;)) Nej då, skoja bara..ja är likadan. Står i affärerna och dom frågar snällt -ska jag slå in paketen åt dig..? Jag svarar – nej tack det behövs inte jag kan höra det själv. Man känner att folk tittar och undrar hur mycket tid har denna människa som tackar nej till det..;))

  STOOR Kraaam till dig & GOD JUL (ifall jag inte hinner kika in till dig innan julafton)
  Susanne

 7. Så vackra paket! Jag blev lite full i skratt när jag läste ditt inlägg. Det har hänt att jag också har rivit upp o gjort nya paket för att få mer enhetligt!!! 🙂
  Ha ett skönt jullov nu!
  kram Jenny

Comments are closed.