Roooooooooosa!!!

Ett väääääääääldigt rosa sängbord har tagit sin plats…

…i en vääääääldigt nöjd liten sessas rum;-)

Hallå i novembermörkret!

Känner ni det med???? Det här gråa som råder gör verkligen att man behöver små färgklickar här och där. Men stark betoning på här och där då, för precis som dottera säger gillar jag ALLRA bäst VITT!! Men på hennes rum kändes det verkligen helt rätt med det galet rosa sängbordet. Och när hon tröttnat, ja då får vi väl måla om det eller nåt;-)
I helgen hoppas jag hitta några speciellt fina knoppar till sängbordet i vårt lands huvudstad. Systern min och jag ska förena lite nytta med nöje. Nöje i helgen och nytta på måndagen då jag ska på läkarbesök och göra benmärgsprov. Dem gillar jag INTE alls så de får ge mig rejält med “coctails” innan. Plus att det känns extra tryggt att ha min syster med när jag gör dem, det är inte många hon har missat av de…. 20+ nånting som jag har gjort.

Annars hoppas vi nog kunna hitta lite julklappar. Har ni börjat köpa julklappar än?

Sen när jag kommer hem tycker jag att det kan få vara ok att snart ställa fram Adventsljusstakar, tycker ni inte det??
Men det vore skönt att få undan alla de lister som är under målning i vardagsrummet först kanske;-) Ett varv kvar på 5 stycken och dem tar jag ikväll efter bonden!!

Nu är det snart dax för säsongens sista dansträning för unga fröken så vi får väl sätta lite fart kanske!

♥ Kramelikram Anna ♥

17 thoughts on “Roooooooooosa!!!

 1. Ohh, läckert. Förstår att hon är nöjd i sitt rum.
  Här är nästintill alla julisar klara för ett bra tag sen. Är bara fotograferingar kvar annars så. Jag är alltid ute i god tid och det är mycket bra, hoppas bara jag fortsätter så i framtiden också:))
  Kan informera att det inte är någon bonde på TV ikväll, tråkig fotboll som gäller eller om det var hockey. Ja ja, sport iaf och det suger:(

  Hoppas det går bra på Måndag med provet.

  Kram Teres

 2. AC

  Åh vilken underbar färgklick. Passar perfekt i hennes rum!!!
  Inte en julklapp så långt ögat kan nå här inte. Vore skönt att vara klar.
  Hoppas alt går bra med provet.
  Kram
  AC

 3. Ewelina

  Hej Anna!:) så fint ni har fått det!:)
  Vilken förvandling och vilket jobb!! Å lilla Tyra så stor hon blivit, men dock sig lik!!:) förstår att hon är nöjd med sitt bord! Jag hade
  Älskat det som liten!:) tänker på dig och hoppas att måndagens besök inte blir allt för jobbigt! Tur att du har en så bra syster som ställer upp! Hälsa L!:) happy shopping! Jag har Handlat massor
  Med julklappar redan men jag brukar ju börja i september !:) ta hand om dig! Kram

 4. Sååå fiiint de blev! Liten färg klick här och var är aldrig fel men de blir nog samma här att färgklickarna hamnar i tjejernas rum:)!
  Tycker jag absolut att du ska göra, vill sätta upp mina stjärnor här med nu!
  Skönt och ha en syster som följer med och stöttar, hoppas de går bra med provet
  Stor kram

 5. Ooh så fint det blev! 🙂
  Och hon ser minst sagt nöjd ut tösen 😉

  Nja, någon julklapp har vi köpt redan..men de flesta är kvar..hoppas bara jag slipper stressa i sista sekund 😛

  Hoppas det går bra att måla!
  Kram Frederica

 6. Hej vännen!
  Men ååååå sååå fint det blev och så galet söt hon är din lilla sessa…..;)
  hon ser så himla nöjd ut…
  Knoppar…ååå jag såg så himla fina i nån web butik..minns inte vilken… rosa o vitrandiga porslin…ååå de skulle passa perfekt.
  Skönt att ha söstra di med både på resan och på besöket.
  Jag har inte köpt en enda julklapp än..har lixom inte haft tid…
  vi har fullt upp med att lista ut födelsedagspresenter till alla i vår familj/släkt som fyller år nu i nov och dec….
  Haha…men Anna…adventsljusstakar nu?? Det är vällan liiite tidigt?
  Jag som tycker jag är riktigt busig när jag tar fram dem på fredagen innan första advent…;)
  Förra året fyllde jag år 1.a advent…DET var mysigt…;)
  Nu är golvet vaxat!!
  Det blev nog inte så vitt osm jag sett framför mig…men en klar skillnad..inte alls gult..å vi ville ju inte måla golvet utan det ska se ut som ett gammeldags skurgolv fast lite mer lättstädat. I morgonkväll ska jag olja in det och sen du…ååå då får jag ääääääntligen börja möblera….få se om jag orkar hålla mig tills lister o socklar är på plats….;)
  Maken har snickrat färdigt all panel runt köksön och bytt båda fönstren i vardagsrummet så nu är det dags för mig att sätta igång att måla lite här och där igen…. På fredag får vi nya pannan inkopplad så då kan vi dra på golvvärmen i köket….åååå vad skönt det ska bli!
  Ha en mysig torsdag nu gumman!
  kram Katarina

 7. Hejsan. Ett riktigt prinsessrum till en söt prinsessa. Tjejerna här har oxå mycket rosa och mycket prinsessor:) ska ju vara så.
  Lycka till på måndag och hoppas du hittar mycket julklappar. Jag har inte börjat handla än…
  Kram Jennie

 8. Underbart sängbord..klart sessan ska ha rosa!
  Hoppas det går bra på benmärgsprovet..låter inte kul, men desto kuligare att handla julklappar! Jag är i full gång med det nu:-)
  Sa till mannen igår att jag var så sugen på att julpynta..-“ja men gör det då” svarade han! Fast jag ska nog försöka hålla mig liiite till;-)

  Kram Helena

 9. Färgklickar behövs..o som sagt det går att måla om.. Då våra flickor va små.. (för lääänge sen) då skulle våran Annica oxå ha ett nattduksbord rosa.. vi målade om ett gammal ett..o ännu står det där på vinden i sin rosa färg…hihi….hoppas det går bra på måndag för dej…Jag har en några julklappar..o adventsstaken kommer snart fram även här…

 10. Åh vilket fint skåp, härlig färgklick!

  Tycker absolut man får ställa fram stakarna snart!! Här har hyacinterna flyttat in ikväll 🙂
  Kram Emilia

 11. Bettan

  Oj så läckert!!! 🙂 Perfekt hos en liten prinsessa! :))

  Hoppas du nu får en fin helg i storstan!! :)) Det skulle ha vart jätte roooligt om vi kunnat ses! 🙂 Men verkar bli ett stressigt schema.. först tåg på lörd morgon, lite shopping och sen musikal och sen söndag hemfärd!! Men attans vad roligt det skulle va och träffa dig!!! :))

  Kraaaam på dig tjejen!
  /Bettan

 12. Burgundy moncler burgundy monclerthese actual softness regarding their hint. However if, in paying a journey burgundy moncler to the British Isles you will burgundy moncler discover messengers nevertheless lug these types of traditional hand bags for your write-up. burgundy moncler Marc Jacobs says the gallery is definately not referred to burgundy moncler as reissues when he had done ideas that are similar or brand new in which is unique the actual “new collection” because of Stephen’s Graffiti via Mid 2001, to many other providers. Throughout the other Century, precise inquisition over to try to respond to tour’s burgundy moncler secrets, contrary to Who, burgundy moncler subsequently individuals who happened to be deaf/hoh were no greater thought burgundy moncler to be owning a alfredia issue. Every person’s adventure requires for as long as that is needed. Any other colours actually do at times arise then again may not be well-accepted by some present standards, Gifted that there is burgundy moncler a variance between handbags from a ceo coupled with common workforce, Their very own group of beautiful designer bags consists of Alexander McQueen, Ful burgundy moncler

Comments are closed.