“Näe, jag fick nästan ont i magen!”

Jullandskap…

Ljuvligt ljushus…

Underbart vacker ängel…

Flaggkudde från Artwood.

Go’ kväll go’ vänner!!!

Idag smet jag in på favoritbutiken Topiary efter jobbet. Ja, jag blev nästan lite sjuk!!! Alltså så där så att jag “nästan fick lite ont i magen för det var så mycket fint som jag gäääääärna hade tagit med mig hem!!”
Ni vet, den där materiella lyckan som bara infinner sig i en butik sprängfylld med vackra saker som man blir så där lite kär i. Love ♥ love ♥ love!!! Och inte nog med det, de ääääääär ju bara vääääärldens gulligaste också!!

Det är inte det att jag inte uppskattar det jag har, för det gör jag GALET mycket. Jag har så mycket här i livet, det bästa av allt!
Men även jag känner en lycka av vackra saker, det erkänner jag;-)

Nu ska jag laga mat till min lilla familj! Sen ska ett vääääldigt rosa sängbord flytta en trappa upp!!

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on ““Näe, jag fick nästan ont i magen!”

 1. Åhh, jag förstår din känsla. Jag fick nästan ont i magen av att titta på bilderna och inse att jag bor för långt bort för att få kika in där. Hujedamej så fina saker, helt i min smak.

  Kram Teres

 2. Hallå!

  Allt bra? Förrutom det mag onda då 😉
  Förstår att det nästintill kunde bidra till ont i magen. Ser ut att finnas en hel del fint i den butiken.

  Ha en mysig kväll! Kram Maria

 3. Haha jag vet preciiiiiis hur du menar. Ja i alla fall så tror jag det för jag är lika galen i vackra saker och kan som du få nästan ont i magen över allt fint som jag vill ha. Helt sjukt, men så sant. Men vi delar ju dessa nördigheter med många andra som tur är 🙂

  Kram till dig rara du. /Josefin

 4. Mmmmm, den där kudden kan gärna få bo hos mig 🙂 Jag håller med dig, en butik full med fina saker får ju pulsen att slå lite extra! Kram och ha det så bra!

 5. Hej vännen!

  I know the feeling!!!;)
  Får ofta “ont i magen” när jag kommer in i mina favoritbutiker och man vill ha ALLT!:)
  hihi tänk att man kan bli så upphetsad och galen av materiella ting:) För att inte tala om lycklig!:) Men som du skrev så är jag också så tacksam för allt jag har, mina nära och kära är viktigast!:)

  Kram på dig finaste Anna!

 6. Mmm förstår precis hur du menar. Ibland är det så fina saker som man vill ha men när man ser allt så vet man ändå inte vad man ska köpa. Jag brukar få gå ut och åka tillbaka en annan dag:)
  Ha det gott. Kram Jennie

 7. Sötknopp !!!

  Jag får ont i magen av att läsa dina rara ord !!
  Anna du är för goo !!
  Kramis !!!

Comments are closed.