En utopi…

Nya numret av Jeanne D’Arc Living finns i butik nu…

Vita krysantemum som jag fick av mannen när jag var duktig och tog fyra sprutor;-)

Ursöt ljusslinga från Indiska..

Lite gott godis från Anthon Berg…

Det är en utopi…

Eller hur?!? För ibland tror man i sitt huvud att det finns en himla massa tid att sitta uppkrupen i soffan med tidningar, tända ljus och godis… Men för det mesta är det faktiskt en utopi. i alla fall för mig. Jag har lite svårt att sätta mig när det finns lite för mycket annat att göra. Och om sanningen ska fram så kan jag nog dra igång en himla massa projekt på en och samma gång också, FAST jag själv sagt att jag helst vill göra EN sak i taget, meeeen det är inte alltid det blir så.
Ett exempel, just nu i vårt vardagsrum, hörnskåpet är färdigmålat (ta mig tusan) och dörrarna skall skruvas fast, de står nedanför skåpet. I söndags hjälpte pappa mig att slipa ytterligare ett hörnskåp och grundade det, det står också i vardagsrummet. Förra veckan köpte mannen hem lister till fönsterfoder, de ligger också i vardagsrummet för de blev blöta av regnet som kom när han körde hem… Igår köpte jag ett sängbord på blocket till tösen som ska målas, och det står…just det, i vardagsrummet!! Och då har vi INTE ett stort vardagsrum. SÅ, ibland kanske man ska försöka att ta en sak i taget , eller vad tror ni?!???

Över till något trevligare! Igår kväll var jag på helkroppsmassage. Oj, hon gjorde underverk med min stela kropp. Tänk, jag vann detta på en tävling på facebook. I över en timme låg jag och fick så skön massage och en hel del knutar i nacke och axlar löstes upp. Hon förstod att jag kunde få huvudvärk och migrän med tanke på de knutarna. Så kanske ska man unna sig massage och kanske därmed slippa migrän så ofta, vad tror ni?? Det är ju betydligt hälsosammare för kroppen än medicinen som gör att man får sååååå ont överallt.

Nåväl, åter till verkligheten. Där skall middagen fixas, vilken jag inte planerat än… Och sen är det tösens dans, sen skall hon duschas och nattas. Sen är det ju bonden ikväll… Så den stundande helgen med fix hemma ser jag sååååå fram emot nu 🙂

Ha en fin kväll allesammans!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “En utopi…

 1. Haha, ja ibland kanske det vore bra att ta en sak i taget 🙂
  Vilken bra vinst med massage! Det borde man absolut unna sig oftare.
  Kram och ha en fin kväll!

 2. Hejsan. Jo jag känner igen mig i det du skriver, man ska ju helst göra 1000 saker samtidigt och då blir man ju aldrig färdig med något:) Borde nog oxå gå på massage, fick världens migrän anfall igår jag. Det är ju såå skönt.
  Ha en bra kväll. Kram Jennie

 3. Haha underbara du..jag läser ditt inlägg med ett leende på läpparna..du är bara för härlig..:))

  Åhh vilken vinst, de är du värd!

  Tack snälla, snälla du<3
  Ballerinan skulle komma hem till Tullhuset i veckan, dom skickar så gärna så om du vill ha en ring dom..:))

  Ha en fin dag söta du
  Kraaam Susanne

 4. Hej gumman!
  Fnissar o känner så väl igen mig…eller till viss del för jag KAN faktiskt strunta i allt o krypa upp i soffan med en tidning…ibland lite för länge…
  Men alla dessa projekt…huuuu…jag tycker inte dina låter så farligt jämfört med hos mig…det går inte ens att ta in hur mycket det är kvar…men jag tänker att nu ska vi banne mig beta av en sak i taget så att själen får lite ro sen.
  Jag har börjat längta nåt grymt till jul nu….förra året firade ju vi jul i Egypten så vi har ju en hel del att ta igen..;)
  I går började jag ställa in saker i köket fast det inte är färdigt…och åååå så kul det är. Jag känner att jag måste…jag går i bitar annars…jag får väl helt enkelt flytta på dem då taklister o annat ska upp. Men nu känner man att det kommer bli bra…vi blev lite rädda först…att vi valt fel. Stenskivor och sten golv…hårt o kallt…fast inte nu i helgen men nästa…DÅ kopplas golvvärmen på…ååå va härligt det ska bli. Förhoppningsvis får vi vatten till köket inkopplat till helgen…så då flyttar vi in där på riktigt oavsett hur mycket som är kvar att göra. I går skulle jag slipa väggarna i matrummet så att mannen bara kunde spackla en gång till…men jag ooorkade inte…efter piffandet i köket föll jag ihop i soffan framför tv´n i flera timmar…phu!! det är jobbigt att vara ute o shoppa..;)
  I morgon….då du..då ska jag tapetsera och sedan ska golvet läggas färdigt och behandlas…med lite tur kan vi ställa in möblerna på söndag…;)
  Hur går det med bordletandet??
  Huu det är inte lätt jag vet…å ju mer man letar desto svårare blir det..
  å dyrt är det…..
  Ha en fin dag nu å jag tycker absolut du ska kosta på dig massage lite oftare..
  Kram Katarina

 5. Härligt att vinna och underbart med massage och den där tidningen… ja, den skulle jag vilja ha också! Sedan är jag också slav under bönderna… Jag, menar… Hur ska det gåååå!!!!

  Kram
  Petronella

Comments are closed.