Öppna upp ditt fönster…

Jag fortsätter väl på temat svenska låttitlar då;-) Vardagsrumsfönstret har fått sällskap av en novemberkaktus som jag fick av mor och far sist. Den hamnade i en kruka som jag, hör och häpna, “hittade” fram bland gömmorna på vinden:) Ljusstakarna har jag fått av svärmor som i sin tur ärvt dem en gång i tiden. Ljusen, som är från IKEA, är batteridrivna och ser inte så kul ut nu men brinner väldigt fint om kvällen. Bysten är även den ett ärvegods och den är från mannens mormor. Lampan från Topiary, skärmen av märket Watt & Veke.

God eftermiddag denna vackra oktober dag!

Idag är det nån slags förkylning som bosatt sig i mig. Men den ska inte tro att den kommer att trivas här inte, så jag gör det mesta för att skrämma bort den;-) Idag ägnas dagen åt lite småfix,, tvättar lite, stryker lite, målar lite, plockar lite, bakar lite och sånt där då va;-)

Vad hittar ni på en solig lördag i oktober som denna?

Mannen min kör hårt med att rensa upp och åka till “slänget” idag. Det är sköööönt att bli av med lite bråte som det blir när man renoverar och bygger till.

När han kommer tillbaka ska vi till svärmor och äta nybakad äppelpaj. Tösen har smitit iväg redan, så nu ska jag ta ett varv med min vita “dammsamlingsvän”😉

En alldeles särdeles bra lördagskväll önskar jag Er!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Öppna upp ditt fönster…

 1. Visst är det vackert när höstsolen lyser in så där! Här har vi också en fixardag idag. Jag far runt i mina mysbyxor o tvättar o donar. Skönt! Sedan blir det tacos och “Så mycket bättre”. Ha det finfint, kram Jenny

 2. Attans, då minns du säkert inte vart du köpt den fina krukan?
  ÄLSKAR DEN nämligen 🙂
  Vita november kaktusar är så fina!
  Jag har kvar en av mina två som jag köpte för två år sen, men den ena vissnade lite, och den jag har kvar har fortfarande inte blommat om 🙁 Bara vuxit rejält. Hoppas den blommar snart, annars blir det en ny till advent 😛

  Visst är det skönt att köra iväg med skräp!
  Det är rätt konstigt hur “skönt” det är att köpa en massa, när det sen är skönt att slänga det sen 😛

  Här blev det en tripp till badhuset idag 🙂
  Och ikväll blir det köpemat och en film!

  Ha en mysig kväll!
  Kramar

 3. Hoppas att förkylningen försvinner lika snabbt som den kom. Puts väck finns inte mer…

  Vad fiffigt med dessa ljus. Skulle jag vilja ha i sovrummet, mysigt när det ser ut som levande ljus på kvällen även i sovrummet där man annars inte vågar tända när man är på nedervåningen

  Kram Teres

 4. Varför har inte jag sådana gömmor i mitt hus?! Kan inte du komma och gömma lite inredningsprylar du tröttnat på hos mig 😉
  Kram på dig, finis.

Comments are closed.