Fortsättningen…

Till soppan serverades knaperstekt bacon, smörstekta päron, valnötter och persilja. Till det hembakt knäckebröd och smör som kulats upp för att det helt enkelt ser lite lyxigare ut 🙂
Ett gott vin som jag blev rekommenderad på systemet.

Hembakt knäckebröd…

Det smakade bra…

Till dessert blev det hemmagjord glass. Det blev en kula ragusaglass och en kula punschglass och så en kula av melon och till det ett hembakt knäckflarn. Receptet på knäckflarn hittar du här.
Eftersom min söta svägerska är glutenallergiker gjorde jag glutenfria knäckflarn som görs på mandel istället för havregryn.

Go kväll denna söndagskväll!!

En helg går så snabbt ibland. Vi hade en riktigt mysig kväll vi tjejer 🙂 Det är inte ofta man har tillfälle att träffas så eftersom moster I bor i Stockholm, men nu när hon var hemma tyckte jag att det var en bra idé att samla ihop oss “tjejer”😉 Så mina gäster som jag gjorde mitt bästa för att skämma bort var lilla mysiga mamma, min goa syster, söta svärmor, fina svägerskan och härliga moster I!!! Vi pratade och skrattade gott 🙂

Och bortskämd blev jag med fina gåvor!!

Tack TJEJER för en härlig kväll!!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Fortsättningen…

 1. Oj så mycket gott du bjöd på. Soppan med alla tillbehören ser riktigt god ut. Kanske du kan dela med dig av det receptet? Och så duktig du är som både gjort knäckebrödet och glassen själv.
  Ha nu en bra start på kommande vecka, kram Ing-Britt

 2. Åh de ser underbart gott ut, va duktig du är:))
  Kan tänka mig att dina vänner va nöjda med kvällen.
  Så härligt när man kan träffas så där och äta & dricka gott, babbla som bara vi tjejer kan..;))

  Önskar dig en fin start på den nya veckan:))

  Kram på dig

 3. tjingeling pinglan!

  Å vilket mysigt sällskap och maten…ååå det vattnas i munnen ,,,utom valnötterna då…de kliar..:(
  Duu..det bordet…ledsen att säga det men det har utgått….:(
  Det bordet jag ville få mannen att vilja ha har ersatt det vita…
  de hade tydligen jätte problem med att kvistarna blödde igenom så om det inte är så att någon butik har ett i lager så finns de inte mer…:( Både det och det gråa…

  Här har vi börjat sätta stomarna p åplats..och vad upptäcker vi då tror du??
  Elektrikern har mätt fel och satt ett uttag helt fel…så i morgon måste mannen bryta bort panelen, fönsterbräda, fönstersmygar (som jag just målat)….för att flytta det jäkla uttaget 10 cm……suck…hantverkare!! Allt ska man behöva göra själv.
  Vi försökte tänka om och gå på vår första linje som var att försöka få köket att se mer platsbyggt ut genom att sätta en list mellan varje skåp…men det gick ändå inte….då försköts allt så att uttaget hade kunnat vara där det är men då hade inte kylen o frysen fått plats….eller så får vi ta bort ett högskåp..å då förvinner ju en massa bra förvaring…..suck suck suck…………
  Ha en ny härlig vecka gumman…jag ska träffa revisorn i morgon bitti…å jag har ju hela huvudet fullt av sågspån så hur det ska gå vet jag inte….
  Kraaaaaaaaaam katarina

 4. Härligt med tjejkväll. Äta gott och skratta en massa. Som vanligt lagade du en massa gott. Det är en av de stora fördelarna med att mörkret kommit, det blir så mysigt att bjuda hem vänner och duka fint. Din dekoration av bordet är verkligen jättefin!
  Ha en bra vecka vännen. Kram.

 5. Ser gott ut alltihopa!
  Knäckebröden brukar jag oxå göra, jag är ju oxå glutenintolerant & de är mycket godare än “våra” köpeknäcke!

  Kram H

 6. Bettan

  Vad härligt! 🙂 Har också haft en sån mysig helg med vänner! Ätit gott och skrattat hej vilt!! :)) Ser väldigt gott ut… mums!! 😉

  Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet vid min nya pysselhörna 😉

  Ha en fin dag
  Kram Bettan

 7. Oj vad mycket gott det bjöds på!
  Tack för kommentaren hos mig. Ja Emma och jag är syskon:)

  Jag har bloggat i ett år nu:)

  Ha en bra Onsdag!

  Kram Johanna

Comments are closed.