Egenpepp!!

Go’ kvälla!

Idag var riktigt fint med ju:-) Har ni oxå fått ta del av höstens framsida idag?
Och titta här!! färg på blommorna, lite ovanligt för mig att de inte är vita, men eftersom vi nu har ett vitt hus så blev det väldigt fint med den rosa och den mörkt vinröda cyklamen i korgen på trappen.

Just nu peppar jag mig själv… Måste packa väskan för jag ska åka tåg imorgon. Jag gillar inte att åka tåg så särskilt mycket. Ett tag var det riktigt illa, men det ska säkert gå bra imorgon. Anledningen att jag inte är ett jättefan av tåg är att jag ett tag åkte till Stockholm varannan vecka och tågen var ständigt försenade och jag hade läkartider att passa, så det var oerhört stressande. Men nu åker jag imorgon och har mina läkarbesök på torsdag så det ska säkert gå bra. Även om jag snart snart är där, där vid den magiska 5 årsdagen så inser jag att jag kommer alltid att vara en patient ändå. För när man transplanterats släpper de en aldrig. Det är både jobbigt och skönt. Jobbigt för att man alltid måste ha med sjukhus att göra, skönt att de alltid kommer att ha koll på en…
Nåväl, resan medför att jag får träffa min sambos söta moster och hennes sambo och det ska bli sååååå mysigt!!!

Innan jag går och packar väskan ska jag visa er en ny serie porslin som jag såg på Cervera idag, när jag var där för att köpa en present till vår chef som gift sig. (Nä, jag tor det är rätt safe, han läser nog inte min blogg;-)

Nästan lite likt Mateus, eller vad tycker ni?

Jag är väldigt svag för porslin och den här var ju riktigt fin eller hur? Men tror inte vi har mer plats i våra skåp, om jag inte rensar förstås;-)

Väskan kallar mina vänner!
Sköt om Er!!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Egenpepp!!

 1. Fina blommor i korgen .
  Hoppas du har det bra i Stockholm . Så härligt att du snart kan “fira” 5 års-gränsen 🙂

  Det var ett fint porslin i fina färger . Ja , det liknar Mateusporslinet som är så vackert .

  Ha det bra
  Kram ♥

 2. Hej gumman!

  Å det kommer gå så bra ska du se..;)
  Jag tycker det är bra att du aldrig släpps…även fast du når den där gränsen….det känns tryggt!
  Du får tjoa till nästa gång du ska upp så kanske jag kan ta en dag ledigt o komma upp o ränna runt med dig på stan…;) Skulle så himla gärna vilja besöka Brukas butik i sthlm. Tänk att jag tom bott där i 1 år utan att jag tog mig dit… Min bror bor ju där uppe men inte har jag åkt till den butiken för det inte…

  Jag såg det där porslinet jag med och va lustigt för jag tänkte också på Matteus…
  När jag kom hem idag var nästan halva köksgolvet färdigt…så sakta men säkert går det framåt..;)
  Kram lilla vän och jag ska tänka på dig lite extra på torsdag!
  Katarina

 3. Hejsan!
  Har inte läst din blogg så länge så jag undrar lite vad det är du gått igenom, skönt vad som att de inte släpper taget helt tycker jag.
  Vad söt blomma du har på trappen.
  Ha de så bra i storstaden.
  Kram Ing-Britt

 4. Vad roligt att du också har börjat gilla julen nu. Tur att det kan vända till det bättre. Det kommer faktiskt en julklappslista hos mig till helgen, kika in så kanske du finner några tips som du kan använda dig av.

  Kram Teres

 5. Åh vad roligt vi skulle ha ihop du och jag. Lika löjligt förtjusta i porslin hihi. I dina hemtrakter finns det väl mycket fint kan jag tänka mig. Bor du nära Kalmar? Har fått för mig att det finns mycket fint där.. och på Öland också säkert.

  Du är stark. Tänk att du genomgått en transplantation och klarat det. Fantastiskt. Jag kan tänka mig att det måste vara svårt att hela tiden egentligen påminnas om det du varit med om genom att behöva besöka sjukhuset med jämna mellanrum men också som du själv säger, en kontroll på att allt är bra. Det kommer att gå jättebra. Att åka tåg är inte så tråkigt och “farligt” trots allt *blink*

  Kram Josefin

 6. Hej vännen !!

  Vilket underbart porslin!!! och koppen är ju så söt så det är en ren fröjd =)
  Förstår att det där me tåget känns lite “obekvämt” men tänk vad skönt när det är gjort =)
  Och 5 år det måste ju kännas fantastiskt även om jag förstår att “känslan” a l d r i g försvinner.
  Hoppas att du får fina dagar i Stockholm.

  Kramar från din “sambo”
  /Thess

 7. Hej!
  Tack för dina fina kommentarer! Åh va du är stark! och tänk va bra att det har gått 5 år! Kan du inte berätta lite mer om transplantation & så!? Jag jobbar som sjuksköterska & jag förstår vad du menar med att det känns som om du alltid kommer att vara patient, men tänk så skönt att de alltid kommer ha koll på dig!

  Hoppas att det går bra med tågresan!

  Kramar Emma

 8. Jag såg också det där porslinet när jag gick förbi Cervera. Visst är det snyggt!
  Oj, är det 5 år. Tänk vad du har fått gå igenom. Starka fina Anna. Se till att fira på ett riktigt härligt sätt. Kram vännen.

Comments are closed.