Rensarhelg!!!

God kväll kära bloggvänner!!!

Oj, oj, oj, man var rätt trött i fredags kväll alltså. Men jag överlevde och svimmade inte en enda gång;-) Vi hade riktig tur då det inte alls var mycket folk i Ullared.
Fick med mig lite saker hem som jag ska visa i veckan. Det bästa var ändå adventsljusstakarna!!!  Eller hur far;-)

I övrigt har jag haft en riktig rensarhelg. Igår fick jag hjälp av mor att rensa bland vinterkläder och i min garderob. Ni vet de där sakerna som man står och tvekar mellan, och man behöver hjälp med att göra sig av med. Visst är det skönt att rensa?
Jag gillar det!! Idag fortsatte jag med resterande garderober, så nu är det rent och allt ligger perfekt *ha ha ha*

Pappa hjälpte mannen att måla verandan igår, den lite brungula “färgen” är grundoljan, imorgon ska den vita färgen på. Det som är kvar utvändigt på glasverandan är takfoten, men först ska belysning monteras där.

Apropå belysning så jagar vi en ytterbelysning i form av en stallampa. Det verkar som att det inte finns några “alternativ” till den vi vill ha, så det är nog bara att slå till. Om inte nån av er vet förstås 😉

(Bild lånad från kulturjern.se)

När vi var i Gysinge i somras har jag för mig att jag såg denna i helt svart där, denna är med vit skärm med svart rand. Frågan är vilket som är snyggast, helt svart eller som den på bilden?
Vad tycker ni?

Snart kommissarien och havet, vilka kollar?? Vi gör definitivt 🙂
Och tack för er omtanke, det värmer. Måndag imorgon, hoppas det blir en bättre dag än i torsdags.

♥ Kramelikram Anna ♥

 

10 thoughts on “Rensarhelg!!!

 1. Ni har det såå fint..huset blir toppen med verandan & dom underbara fönsterna..:-D

  Jag tycker såna lampor är jättefina, vore det mitt hus hade valet fallit på svarta..självklart är den du visar också jättefint..:-)

  Ska bli skoj att se vad du shoppat!

  Må så gott rara du
  Kram på dig!

 2. Oj vad det går undan snabbt med bygget ! Så fint det blir .
  Jag tycker svart lampa är snyggast .
  Ser också Kommisarien och havet nu , bloggar i pausen 😉 Men blir så irriterad på de dubbade rösterna . Själva storyn är ju spännande , men varför dubbad !
  Kram ♥

 3. Åh vad fint det blir med er veranda!!
  Jag gillar lampan på bilden… eller helsvart… eller… du förstår jag är fru beslutsångest, haha
  Nope! jag följer inte kommissarien och havet. Jag har börjat följa the spiral som går på ettan.
  Gokväll!

 4. Hej igen vännen!:)

  Så himla fin är den, er glasveranda! Kan tänka mig en fika där någon gång:)

  Helsvart lampa lät fint tycker jag:)

  Nu ska jag sussa!

  Kram och Godnatt söta du!

 5. Guud så fint ni får 🙂 Ååååå Ullared, vi ska dit i oktober/november och såg de hade börjat med julsakerna. Jag handlar alltid mitt där, så billigt och dem har ju hur fina som helst. I år ska det bli en ny till köket.
  Kraam

 6. Så snyggt det blir! Å Ullared, inte tokigt alls…. Jag är sugen att ta en sväng….
  Rensa känns alltid bra…..
  Ha en fin måndag vännen.
  Kram Agnetha

 7. Men ååååååååååååååå…
  åååååååååå….så fint det blir!
  Man blir ju alldelels mållös ju…
  Himmel vad snabbt det går!
  Men duuu…nu har jag ju väntat o väntat…det var någon hemlighet som skulle avslöjas ju…..vad var det???
  Va kul att du fyndade i Ullared…kan det vara adventljusstakar till glasverandan du hittat..;)
  Å lampan…wooooow vilken supersnygg. Vi som har rött hus och svarta lampor i övriga trädgården…jag hade nog valt helsvart men till ert vita hus skulle jag nog välja den du har på bilden…sååå himla snygg och så annorlunda. Inget som sitter på var mans hus precis.
  Hoppas du får en lugnare dag idag. Jag är på jobbet o vilar upp mig..;) Alldeles mör i kroppen är jag…man är inte van att kroppsarbeta…fniss…
  Igår hade jag en bra dag. Hann både hugga bort klinkers, laga lunch samtidigt som jag gjorde en lasgne till kvällsmat och en till frysen, bakade äppelpaj, tvättade och vek tvätt…så var vi på buggkursen, Mattias envisades fast han inte är helt kry….sen såg vi också på komisarien o havet..;)
  Kram Katarina

 8. så fint det blev..är så avis.. !! fönstrena är jättefina..Jag skulle nog välja en svart lampa om huset är vitt.. då blir det för mycket vitt..så lampan “försvinner”, du vet…Oj va kul med Ullared.. fast jag ha aldrig vart dit.. vi har ju vårt Tuuri som är nått liknande..ha en bra vecka i rensande garderober..;O)

 9. Så fint det blir! Förstår att ni är nöjda 🙂 Angående lampan så har vi såna, fast från Markslöjd om jag inte missminner mig – helsvart. Fast vi har rött hus, kanske inte passar till ert vita? Tål att tänkas på! Jag tror vi köpte våra på Clas Ohlson, och där kan man ju få 50 kr rabatt om man har wrapp, via fb? Lägg till mig om du vill så fixar jag! Kram Anna

Comments are closed.