Learning by doing…

En liten tjuvkik in i vårt sovrum som håller på att få en liten minimakeover. De nya kuddarna från Artwood är på plats, inköpta i bästa inredningsbutiken i stan, Topiary. Kudden med A ♥ M har jag sytt.

Hej alla härliga ♥ !!

Gissa om jag fick mig ett gott skratt och säkert måååånga med mig…
Alltså det här med tålamod ska nog erkännas inte är min starkaste sida.
* Skrattar Gott Åt Mig Själv *
Jag vill att saker ska hända NU, inte DÅ, inte SEN, NU!! Ibland är det inte alltid så bra… Det roliga i kråksången är ju att jag känner igen det här släktdraget i ett rakt nedstigande led. Ser att min lilla morfar sitter och ler åt mig nu, ja vi är lite ivriga allt;-)
Om man sen kombinerar den här otåligheten med lite rooike-kunskaper inom vissa områden kan det gå lite åt pipsvängen, som det antagligen kommer att gå för mina pellisar. Eller vad tror ni?!???
Meeeeen, det är en del av min charm, so like it or not 😉 TUR då att jag har en blivande man som har betydligt bättre tålamod än mig. Vi tar det lilla lugna och tänker igenom saker, det är liksom mer han. Sen är det inte det att han är långsam på något sätt, absolut inte, han är bara mer eftertänksam. Och allt han gör gör han med största noggrannhet och precision.
Men gårdagens inlägg avslöjade ju en hel del om mig och min personlighet kan man säga;-) Så jag bjuder på den helt enkelt, och om pellisarna överlever, ja det får vi ju se helt enkelt. Fast jag vet ju fler som gjort samma misstag, eller vad säger du mor *blink*.

Även min mor har gjort sig vis genom erfarenheten och “Learning by doing” är ett faktum. Ok, jag ska inte göra om det;-)

Ha en fin kväll, nu ska jag fortsätta putsa fönster medans kalopsen puttrar på spisen!

♥ Kramelikram Anna

 

7 thoughts on “Learning by doing…

 1. Hej !
  Vilka härliga bilder och härligt med mini makeovers, det har vi gjort i vårat kök !
  Skönt med nytt och fräscht !
  Hoppas allt ä bra med dej
  Massa kramar

 2. Hej söta du!

  ja ibland får man vänta och acceptera att allt inte kan ske på en gång:) Hihi vilket jag också har svårt för;);)

  Ert sovrum är så fint! Gillar ju sänggaveln speciellt mycket:)

  Nu ska jag sova! Börjar tidigt imorgon!

  Kram på dig söta Anna!

 3. Godmorgon!
  Suck…jag skrev just en lååååång kommentar som försvann…:(
  Hoppas du vaknade klar i knoppen..;)
  Det är så himla fint i ert sovrum! Rogivande och fräscht!
  Men tålamod!! Det har du väl?? Massor…sitta så där o handbrodera…det har jag inte gjort på typ 100 år…super fin, vad duktig du är!

  Ang. pellisarna…..hihi..
  Bra att de står i ett fönster. Jag brukar vattna mina typ 1 gång i månaden på vintern men du bör nog vattna dem oftare..kanske i alla fall en gång i veckan nu i början. Jag håller tummarna för att de tar sig. Det kommer säkert komma nya blad men om det kommer blommor så nyp bort dem direkt. De tar för mycket kraft från plantan som då blir ranglig och eländig….

  Haha…jodu…det vore just snyggt om vi skulle bli grannar…haha…
  Visserligen skulle ju jag få väääldigt långt till jobbet men om vi skulle pimpla skumpa dagaen lång skulle jag nog inte ha det kvar så länge…haha..
  mattias sa faktiskt nyss…Nä….nu har vi ju snart byggt om hela huset…vore det inte bättre att sälja o bygga nytt??….fast jag tror inte han menade så långt bort…hihi… Klart är att vår Kajsa skulle älska att ha en liten efterhängsen
  7-åring till granne…drömmen om en lillasyster hänger kvar..;)
  Vet du..i helgen ska vi ääääntligen börja riva hallen…ÄÄÄÄÄntligen!!
  I dag ska jag jaga rätt på en golv-slipar-kille som kan slipa trägolvet i vardagsrummet..hihi…M har gått med på att renovera där med utan att han själv fattat det. Han tycker ju att det räcker med projekt och att dte borde vänta….jag tycker det är lika bra eftersom vi ändå ska in med rör till element där plus att det ändå kommer damma o bli smutsigt öööverallt…
  Äääääääntligen!
  Ha en bra dag vännen!
  Kram Katarina

 4. Ha ha ha, jag är likadan. Snabbt ska det gå och ibland lite för fort så att det blir tokigt 😉 Jag gillar snabba resultat och har dåligt tålamod… Dottern är likadan så det kanske stämmer att det är ett släktdrag 🙂
  Härligt med resa i april! Vi sticker till Turkiet den 6/10, inte lika flådigt men härligt ska det bli med lite mer värme, sol och bad.

  Kram kram

 5. Ni har jättefint i erat sovrum .
  Så fina kuddar !
  Ang. Pelargonerna så fattar inte jag heller vad som fungerar …..är så lat så jag kastar dom och köper nya varje sommar 😉 så det behöver du nog inte be om ursäkt för , tänk jag är ju så gammal och har ännu inte lärt mig sånt 😉
  Kram ♥

Comments are closed.