Tänk vad ett litet bak kan föra med sig…

Fick för mig att baka några bananchokladmuffins…

…när jag skulle plocka iordning passade jag på att fixa om lite i köket…

..här finns bakformar, mjölsikt och decilitermått…

..i skåpet intill fick jag för mig att flytta in lite burkar och dylikt som jag använder när jag bakar.

...burkar av olika slag som kommer från Topiary, TGR, CityGross och en söt butik i Helsingör vid namn Biss & Bass (betyder nog Ditt & Datt gissar jag på;)

Heeeeeej!!

Idag blev det ett litet bak för jag blev såååå sugen på bananchokladmuffins, men som vanligt är man inte lika sugen när man väl har bakat dem… Men det är minst lika kul att fixa till och baka som att fika så vad gör det;)

Jag vill gärna, SEN darling;), ha en slags platsbyggd hylla ovanför köksmaskinen. Jag ser det i mitt huvud och fick snilleblixten när jag såg reportaget om Lize’s kök i sista numret av Drömhem & Trädgård. Eftersom det inte finns tid till det nu så gjorde jag så här så länge. Och jag veeeet, det är inte lätt alla gånger när det sprutar ut en massa idéer från mitt huvud att vara man i det här huset;) Men men, vad vore det här hemmet utan alla mina idéer så säg;)
Nu ska vi beta av vår “to-do-list” som vi satt samman, vi kom fram till ca 220 timmars arbete så det är bara att sätta igång. Några punkter är redan strukna såsom pappershaveriet och snart snart Tyras myshörna med. Två smygar är helt klara och den tredje är på G!!

Nu ska jag sluta svamla en himla massa och gå ner i pysselrummet och sy det sista!! Igår gjorde jag vimplar minsann:)

Ha en fin lillördag alla fina som kikar in här till mig och förgyller med era fina ord!!

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Tänk vad ett litet bak kan föra med sig…

 1. Åh nu for hela min kommentar för att jag glömde lösa ekvationen. Går inte den där anti-spam verifieringen att ta bort?

  Jag skrev att jag tycker du har supergulligt i ditt skåp med alla söta burkar 🙂
  Amplar har jag också tänkt försöka ge mig på. Zick zackar du bara kanterna eller? Och vad använder du för snöre? Tacksam för tips då jag inte är vidare vän med symaskinen 😉
  Kram och trevlig kväll!

 2. Ja, tänk vad våra män får stå ut med många förändringar hemma och mycket nya inredningsdetaljer att ha koll på. 🙂 Men jag brukar säga att hade det inte varit för oss kvinnor så hade männen fortfarande suttit nöjda i vid sin grotta. Förmodligen var det kvinnans idé att det var dags för förändring.
  Tror du inte det? 😉

  Kram, kram

 3. Vad mycket mysiga burkar och formar du har! Dekorativt! Ja det är märkligt det där när man är sååå sugen, och då det är klart va det visst inte så gott…hihi…
  Kram Agnetha

 4. Hej vännen!

  Oj så sött i ditt skåp, mycket fint porslin från Greengate, me like!!!

  Haha kan tänka mig att er to do list är rätt lång, du har ju rätt många idéer! Bara bra såklart:) Ska kika på din nyaste idé från Drömhem och Trädgård!:)

  Nu ska jag kolla klart på handbollen, det är så spännande!!

  Kram på dig

 5. Himmel vilket härligt skåp 🙂 vad mycket fint porslin du har. Jag bara älskar Green Gate och Ib Laursen!!

  Mums såg muffinsen ut också!!
  Hoppas du mår bra 🙂
  Kramar

 6. carin

  Vilket härligt skåp med underbart porslin o burkar! Javisst är det kul att baka:)
  Ja, de där männen vi bor ihop med har det nog inte så lätt alla gånger:) Herr C o jag har oxå en to-do-list, men han tycker den är väldigt lång, hihi, fattar inte vad han menar:)

  Ha det fint!
  Kram C

 7. Så fint du har i ditt skåp med massa vill ha pryttlar men vad som mest fick minaa ögon att glittra var din fina tvättstuga…såå VILL jag oxå ha. Våran behöver verkligen en uppfräshning.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 8. Jag köpte den på Nille en norsk krimskrams butik, den bara stod där haha.
  Så mycket fint du har i ditt skåp 🙂
  Stor kram

 9. Så mycket fint du har i skåpet! Vi gillar samma lika du och jag 🙂 Själv är jag uppe och försöker vänja kroppen vid tidigare mornar efter semester och innan dess sex års föräldraledighet och arbetstid då jag började nio, nu ska Thilda vara på plats åtta så det gäller att komma upp och iväg tidigare, funderar på att försöka vara hurtig och klämma in ett träningspass på mornarna också jag som inte tränat på flera år…får väl se hur det går! Kram och trevlig torsdag!

  Anna

 10. Åh, du har så mycket fint vännen! Det var därför jag skickade länken med rean hos Elsas hem för det var mycket rean på Greengate bland annat. Jag hittade en tunika som de hunnit sänka två gånger sedan jag kikade in senast. Och då råkade det bli lite annat också… 🙂
  Jag tycker också det är fint med saker på bänken, Berra vill helst ha fria ytor. De få gånger han är där…

Comments are closed.