Plåtis har varit här!

Idag har plåtis varit här…

…och det är nääääääästan klart 🙂

 Vår inte så charmanta entré, ÄN;), kan ju iaf göras lite trevligare med lite nya blommor…

Tjingeling!

Plåtis har ju varit här idag och det börjar verkligen likna en riktig glasveranda nu.
Tänk på lördag är det 1 år sedan vi fick tillträde till huset. Sitter och funderar på att göra ett litet kollage över vad som hänt här under 1 år.

Är det något ni skulle tycka vore spännande?

Nu ska jag berätta vad Anna virrpanna hittade på igår.. Jag skulle till frissan innan jag skulle träffa tjejerna. Parkerade bilen och stoppade i kortet i parkeringsautomaten. La biljetten i vindrutan och promenerade till frisören. Väl där sätter jag telefonen på ljudlöst för man vill ju inte bli störd då;)
När jag är klar visar det sig att jag har 10 missade samtal!! 10!! Så jag ringer mannen min som bla ringt och han säger att jag tappat mitt kort. Nääää, jag har ju precis betalat här hos frissan sa jag… Men så hade jag ett röstmeddelande som jag lyssnade av och det var en Rakel från Skövde som hade lämnat ett meddelande att hon hade hittat mitt Statoilkort i parkeringsautomaten… Oups!!! Det finns inte så många med mitt efternamn så hon lyckades få reda på vart jag jobbade och ringde dit och där svarar min svägerska:)) Kortet kom till rätta och Anna virrpanna hade sen en mycket trevlig kväll. Det finns så många ärliga människor och det är fantastiskt! TACK RAKEL, säger jag!
Bion var verkligen sååååå bra! Både rolig och med en poäng.

Nu ska jag fortsätta städa för ikväll väntas besök:)

♥ Kramelikram Anna

6 thoughts on “Plåtis har varit här!

 1. Taket i all ära men jag tittade mer på fönstren ska jag erkänna. Du vet ju, jag gillar dom 🙂
  Jaa… jag vill gärna se ett collage!
  Kram på dig lilla virrpanna 😉

 2. Haha du är nog den sötaste virrpannan som jag känner!:)

  Ojojoj vad det händer grejor här då, ni är ju nästan klara ju!!!
  Så kul och så j-la (!) fint blir det!
  Du kommer snart ha ditt Madickenhus Anna, som du längtat efter, härligt va!:)
  Nu ska jag äta sen ska jag nog fortsätta kika runt här i bloggvärlden:)

  Ha det gott fina du!

  kram på dig

 3. Så himla snyggt det blir, gillar både taket och de snygga fönstren.
  Vore väldigt kul att få se ett collage från året som gått sedan ni köpte huset.
  Det där med virrpanna kan jag helt klart relatera till då jag är en jag oxå ;). Och visst finns det många ärliga och snälla människor.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 4. Heej!
  Ja, folk från Skövde är bra hjälpsamma 😉 hihi! Vad skönt att du fick kortet tillbaka! Man undrar vad det beror på ibland, att man är sådär virrig. Jag är likadan emellanåt…

  Hoppas frissan blev bra i alla fall 🙂
  Himla fint blev taket!!
  Ha en skön kväll!
  Kram på dig

 5. Hallå!!

  Vilket hus ni har. Plåttak är ju såååå läckert och era fönster är ju bara för snyggt.
  Ja, med andra ord: vilket läckert hus 🙂

  Vi är i Göteborg. Kom hit igår kväll. Vi är hos min bästa kompis och hälsar på.
  Hon och hennes sambo jobbar idag så vi får roa oss själva tills de slutar. Det blir en tur upp på stan för att kika på folk och köpa räkor till kvällen.

  Vad ska ni hitta på i helgen?

  Kram, kram!

Comments are closed.