Madame spets!!

Go kväll!

Det var alltså provdockan som var mitt andra lilla ” sidoprojekt” i helgen.

Ja så får hon heta, Madame Spets, provdockan i sina nya kläder:) Eftersom vi har lite datorhaveri, jodå det inträffar hemma hos oss också, trots att vi båda jobbar på en it-avdelning, så kan jag inte visa före bilder idag, det får helt enkelt vänta. Men benet var brunt och kroppen lite gulaktig, så har ni ett hum om hur hon såg ut innan;)

Men här är hon i sin skrud av spets iaf. Jag har använt decopagelim, som jag limmat dit gamla spetsdukar med.

Det får bli allt för mig idag, för du söte värld vilket ös det varit på jobbet idag. Bara att titta på “Halv åtta hos mig” på play för att sedan krypa under täcket och sova “tio timmar i minuten” som min lilla mamma alltid brukar säga;)

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: Idag har vi fått tak på glasverandan minsann, bilder på det imorgon;) Ds.

Ps igen!!! GRATTIS idag moster, jag har inte glömt, kortet kommer bara fram lite för sent;) Ds.

4 thoughts on “Madame spets!!

 1. Hej sötis!

  ja du ibland kan man verkligen vara så slut att man bara inte orkar nåt. Bra att du sover 10 timmar i minuten då..;)
  Jag skulle pyssla i trädgården och göra köttbullar ikväll. I stället har jag varit på mitt livs första yoga pass….hihi…det var konstigt..men jag ska absolut ge det en chans till.
  Jag hoppas också verkligen att vi kommer att ses nån gång…du känns som hon jag skulle vilja ha till granne o kila över till på en kopp kaffe o lite mys..
  Vi har ju bara korna i hagen o de är inte så kaffesugna…
  Ha det gott!
  kram Katarina

 2. Vad du är kreativ ! Jättefin blev den , provdockan .
  Madame Spets , det kunde varit mitt namn , hette Spetz innan jag gifte mig .Låter riktigt elegant med Madame Spetz , hihi…..
  Kram ♥

Comments are closed.