Invigningsfest!!!

Bildkavalkad från myshörna de luxe;) Svårt att ta bra bilder utan blixt dock…

God förmiddag alla härliga!

Tror minsann solen försöker kika fram här… bäst jag sätter världens spurt med städningen då;)
Igår kväll hade vi invigninsfest i myshörnan med salta pinnar och vatten att dricka;) Vi fick tummen upp av dottern!! Myshörnan har vi alltså gjort i en kattvind som ligger i hennes rum. Målade allt i rosa, golv, väggar och tak. Sen sydde jag ett draperi, som syns längst bak, där bakom står det en stereo och alla sladdar har vi dolt där. Sydde även lite vimplar som döljer kabeldragning litegrann. Dem sydde jag bara med sicksacksöm och sen dubbelvek jag ett band som jag sydde ihop dem med.
Lite nya lampor har vi införskaffat från IKEA och en dimmer till takbelysningen. De två korgarna är också nya, den i rosa hittade jag på TGR och den andra är ett loppisfynd, som jag skurat så klart;) Även den rosa fluffiga filen är ny, den hittade jag på Maxi! I övrigt hade vi allt. En madrass på golvet med ett madrasskydd på och sen fårskinnsfällar och maaaaaaaassor av kuddar!!
Först ville hon sova där inne, men det var nog lite för varmt så hon hoppade över i sin säng, men nu längtar hon in där. “Och mamma, man får bara ligga där inne och mysa eller läsa eller lyssna på musik, inte stöka och hålla på”, så nu vet ni vad som gäller, hi hi.

Städningen kallar!

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “Invigningsfest!!!

 1. Hon ser verkligen nöjd ut din dotter 🙂 Jag förstår henne! Jättemysig hörna och vimplarna blev ju jättesöt!!
  Skönt att solen håller på att titta fram, här är det grått och regnigt (så jag kan ta det lungt med städningen, haha)
  Ha en fin dag!
  Kram

 2. Å så mysigt det blev!
  Du är så påhittig!:)

  Såg att du fått ett reatips på fejjan;) Nu har jag varit inne och beställt lite… Kökshanddukar såklart!:)

  Nu ska jag kolla på OS:)

  Kram på dig fina!

 3. carin

  Ååååh, så mysigt! Där skuller jag vilja krypa in med en bok:)
  Förstår att Tyra är supernöjd! Jättefina vimplar du sytt.

  Ha det fint!
  Kram C

 4. Oj så fint och mysigt 🙂 Helt rätt i rosa….
  Hoppas jag hinner kika in hos dig under borta vistelsen 🙂
  Haha, bara för det ska jag lägga upp massor av strandbilder 😀
  Ha fina veckor nu, så hoppas jag att augusti bjuder på sin finaste sida.
  Kram

 5. Bettan

  Men så mysigt! Små utrymmen är alltid något lite extra 😉 Där måste hon trivas, eller ni menar jag! 🙂 Roligt med den rosa färgen!

  Är också lite så där en smått tokig samlare till green gate! Är just nu inne på mitt 6:e
  år av stolt samlare! Hi hi! :))

  Ha en fin dag!
  Kram Bettan

 6. Nämen åh så fantastiskt mysigr, där skulle jag vilja ligga & läsa en bok:) Usch vilken tuff start, Det gick rätt bra för vår Eliah, så vi låg på Neo 1,5 dygn & sen 7 dygn på BB! Ja vi får ta vara på nuet:)

  Ha en fin fredag!

  Kram Emma

 7. Halloj vännen!

  Vilken supermysig liten vrå Tyrå fått!
  Ser så inbjudande ut!
  Hade gärna krupit in där o gosat ner mig om jag nu kommer in med min stora rumpa! 😉

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 8. Vad fin myshörnan blev! Förstår att det är en nöjd tjej ni har just nu. 🙂
  Trevlig helg!
  Kram, kram

Comments are closed.