Inspirationstur!

Fräscha sängkläder från Gant.

Fin klocka och lampa.

Snygg låda till förvaring. (Kom att tänka på att vi faktiskt har en liknande hemma som man kan “piffa till” lite;)

Riktigt schysst sänglampa som skulle passa perfekt hemma hos oss;)

Och så lite frosseri i rosa så klart!

Hej solstrålar!!!

Idag har jag och dottern varit med systern min och hennes två töser på en liten inspirationstur. Vi tog oss en tur till Öland. Stannade först till på Edith & Julia för att smaska i oss varsin våffla, sen vidare till Borgholm där vi strosade omkring med en maaaaaaaaaassa andra turister:) Bästa inredningsbutiken i Borgholm är utan tvekan Mittbrods Möbleri. Det är en härlig butik med an massa olika rum och allt i olika nivåer. De har byggt upp flera rum som ger en massa inspiration, som ni ser:)
Vi hade vädret på vår sida, solen strålade även om det blåste en del. MEN att solen lyser överträffar blåsten!

Jag tog det lugnt med shoppandet idag och det var två små saker som hamnade i en påse. Eller ja, lite till men de hamnade i ett…

…PAKET!! Som mamma och pappa ska få imorgon (läs idag, då jag är en galen nattuggla, hihi)

En annan butik hade en galen REA och sålde ALLA plagg för 50 kr/st!!!!! Det mesta var S-K-I-T, men söstra mi och jag hittade den här söta klänningen som vi köpte varsin.

Rödrandig är den:)

Och naturligtvis gissade ni alla rätt, det är ROSA det kommer bli i dotterns myshörna:)

Nu börjar det även bli dax för en nattuggla som mig att snart krypa till kojs.
Imorgon (läs idag) tar dottern och jag bussen till Karlskrona där mor och far möter oss. Ska bli gott att komma hem till dem lite!!!!!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Inspirationstur!

 1. Yes, jag skickade lite sol, du får gärna skicka tillbaka lite hihi.
  Så mycket fint det fanns i den butiken 🙂
  Nu får du ha en bra dag, Kram

 2. Det verkar vara en alldeles fantastisk butik..:-D Synd att det är så långt annars hade jag mer än gäärna besökt den!

  Önskar er en jättemysig dag med dina föräldrar:-)
  Kraaam söta du
  Susanne

 3. Hej vännen!

  Vilken butik! Så mycket fint, där skulle jag trivas:)
  Du får visa vad du köpte till dina föräldrar sen, blir ju jättenyfiken:) Klänningen var ju ett riktigt fynd, jättesöt!

  Har det gått bra att åka buss, ni kom på rätt buss o så…;);)
  Idag har jag varit hemma hela dagen (så skönt) Tvättat och fixat lite.
  Nu ska jag fortsätta med min önskelista som jag ska lägga ut på bloggen sen:)

  Ha det bäst!

  Kram på dig söta!

 4. AC

  Jamen gudars vad mycket inspiration!!!!
  Åh, vad mycket som skulle kunna slinka med hem.
  Kram
  AC

 5. Åhh Mittbrods är en av mina favoritbutiker! När vi hade säsongsplats med husvagnen på Öland var jag där OFTA;-)

  Vad fint ni fått det i köket med tallrikshyllan & allt!

  Kram

 6. Vilken rolig butik! Jag hittade också några klänningar på rean, alltid kul att fynda. Jag har semester ungefär en månad till. Och jag bor i ett litet samhälle strax utanför Jönköping. Nu är det dags för den här nattugglan att sova. Ska iväg o bada med några vänner imorgon, får passa på medan solen håller i sig! 🙂 Ha det så gott, Kram Jenny

 7. Ann-Sofie

  Ja visst har dom mycket fint där, måste gå dit någon dag, var länge sen. Nästa gång ni är i Borgholm måste ni komma in på Rabalderoch hälsa,på mig..:) Ha det gott! Kram

 8. Å vad mysigt, har aldrig varit på Öland men blir klart sugen på att åka dit, key west lådan skulle göra sig fin på Philips rum – kul eftersom vi var i Key west i november, och den rosaprickiga kannan från ib på en av bilderna är min favoritkanna härhemma! Skickar du lite sol till Dalarna är du bussig? Kram Anna

Comments are closed.