Jag måste ha retat Gudarna…

Men hallå där!! 🙂

Alltså, minns ni Orups låt “Å, jag måste ha retat Gudarna, måste gjort nåt fel, för jag har bara regn hos mig”… Lyssna här annars. 

Nu är det mer den där parten om att det mest regnar som passar här då… Av nån lustig anledning var det den låten som ekade i huvudet när jag planterade i krukorna idag. För nog sjutton började det regna när jag skulle plantera. Men även om jag retat gudarna, så trotsade jag dem och gjorde minsann klart, ha tji fick de!
T.o.m dottern och hennes kompis undrade om jag inte skulle komma in nån gång.
De hade just hoppat för fullt på Tyras sommarpresent! Hon fick nämnligen en sån där studsmatta igår. Det är bara att falla för trycket, och det ska ju erkännas att jag tyckte att det var riktigt roligt jag med;)

Idag har jag varit riktigt effektiv, städat, målat, tagit hand om tvätt och strukit, plockat iordning, planterat och spraymålat paradhängaren en gång.

Började måla den med pensel, men det blir INTE bra, det är så snirkligt så det är bäst att spraya. Den kommer passa perfekt i köket. Och gissa vart den kommer ifrån?? Jo, det är svärmor som hittade den i deras uthus!! Gillas:)

Nu TACOS och ett glas rosé!

Skål och ha en riktigt skön fredagskväll!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Jag måste ha retat Gudarna…

 1. Underbara bilder du bjuder på! Man blir alltid lika glad när man besöker ni din söta du!
  Jag vill oxå önska dig en trevlig fredag och en helg!!
  Massa kramar till söta dig!!

 2. Vilka fina planteringar!
  Ska nog också göra en sommar skylt, jättesöt!
  Här har vi haft strålande sol hela dagen, så skönt;) Har varit ute med barnen en stor del av dagen!
  Du har hunnit med mycket idag! Själv så har jag jobbat och fyndat, först på MQ rean sen i en blomsteraffär som hade 75% på allt, du kan ju tänka dig vilken lycka:)

  Nu ska jag laga mat!

  Ha en mysig kväll fina du!

  KRAM

 3. AC

  Så fina bilder. Härligt att du hunnit en hel del idag. Jag vet, man känner sig så nöjd.
  Tyvärr. irrar jag mest runt och får inte så mycket gjort. Jodå jag har målat lite fönsterfoder och dörrfoder ute, hela huset ska målas men man måste ju någonstans börja.
  Ha det gott och en finfin fredag till dig.
  Kram
  AC

 4. Ja, mycket regn blir det. Men jag har med planterat i regn denna vecka, så vi ger oss inte och då måste väl solen komma någon gång.
  Superhärliga krukor. Kram.

Comments are closed.