7 thoughts on “Något man önskat sig…

 1. Åh, så härligt! Vilka fina presenter du fått. Själv steg jag upp själv grymt trött ( efter att ha hejat på Loreen) kl 05.30 i ett alldeles tyst hus. Nu bubbel i glaset. Sitter i solen och väntar på grillat hemma hos bästa päronen. Ha en fin Mors dag! Hörs snart om date 😉 Kram kram.

 2. Hoppas du har haft en trevlig Mors dag .
  Fina bakredskap , det är så härliga färger på Leilas grejer .
  Kram ♥

 3. Vilken härlig dag du oxå har haft =)
  Och jag förstår att det känns lite extra för dig….
  Fina grejer har du fått oxå,har precis likadana.
  Hoppas du får en skön kväll.

  Kram Thess

 4. hej hej fina du!

  Vilka fina slevar…förstår att baksuget satte in..;)
  Jag har också haft en mysig dag…
  Jag vaknade så tidigt och hade inte hjärta att väcka familjen för att utkräva frukost på sängen…jag tassade ner och tog med mig en trave trädgårdstidningar ut till poolen och satt o njöt i solskenet i hela 2 timmar innan familjen vaknade..
  Då blev jag firad vid poolkanten med paket och fika..;)

  den här helgen har jag tagit det rätt lugnt…precis som du har kjag liksom inte fått ändan ur riktigt…..allt jag gjort har tagit såååån tiiiiid…
  Har kommit på mig själv med att bara sitta o stirra helt plötsligt…
  Så jag bestämde mig helt enkelt för att det var dags att ta det lite lugnt..;)
  Kram Katarina

Comments are closed.