En särskild dag…

Den här bilden tog farmor på Tyra igår när de var nere vid vattnet….

God morgon vänner ♥

Hoppas ni hade en härlig fredag!!
Jag var först ganska seg, men kom sedan igång och städade som en tok. Elektrikern, som också är en kompis, som var här igår frågade mig: “Jobbar du på ackord eller?”
Ha, ha, ha ibland när jag kommer igång och städar kan jag få upp en himla fart… Sen var jag lite tidspressad också.

Kom sen iaf iväg på den inplanerade tjejträffen igår. Vi är fyra tjejer som läste tillsammans på dåvarande Högskolan i Kalmar (numera Linnéuniversitetet) som träffas ett par gånger om året. Stämmningen är på topp och det pratas en himla massa, det är ju mycket som ska avhandlas när man inte träffas så ofta;-)
Vi bjöds på FANTASTISKT god mat. Hennes man jagar så vi fick rådjurssadel till huvudrätt. Oh My Good!!! Såååååå gott!!
Och som sagt vi hade mysigt och trevligt! Men vem bestämmer sig för att hälsa på om inte herr vulkanutbrott!!! Arrrrgh!!! Mannen glömde nässprayet (det var så mycket annat han skulle fixa och jag glömde påminna…) Tog en zomig, men den hjälpte inte. Så trots att de bor 6,5 mil ifrån mig så körde hon och hennes man hem mig. Hon tog min bil och han efter med deras så hon kom hem igen. Så otroligt gulligt och omtänksamt!!! De ville inte att jag skulle köra och jag var ju inte i skick till det heller. Så mannen min kände också sån tacksamhet att de körde mig och han inte behövde oroa ihjäl sig för att jag var på vägarna.

Kanske svämmade det över en del igår. Det var en särskild dag för mig igår. Den 11 maj 2007, dvs för 5 år sedan, jag fattar inte vart tiden tar vägen!?!?????
Det var den dagen som läkaren kom till mig och sa: “Anna, det är som vi befarade, du har AML, Akut Myeloisk Leukemi och det kan man dö av… (paus) … MEN vi ska naturligtvis göra allt för att det inte ska bli så.
En dag fylld med sådan skräck, men samtidigt som alla reserver i mig bara skrek att DET HÄR SKA JAG FIXA!!!!
Och tänk, det gjorde jag. För här är jag nu. Jag lever och för det tackar jag min lyckliga stjärna och alla som stöttat mig. Ni vet, i mitt hjärta finns det gott om plats. Jag kanske inte har så lätt för att säga det rakt ut till er, men jag kan skriva det och ni vet vad ni betyder för mig.

Ett väldigt nostalgiskt inlägg idag. En tillbakablick. Precis som man sjunger: “Blott en dag, ett ögonblick i sänder… ” För så är det, en dag i taget, som läggs till varandra och blir fler och till slut kan man blicka framåt igen.

I eftermiddag är det dansuppvisning för dottern. Hon är taggad och nu skall vi fixa håret, som lite motvikt till allt det allvarliga;-)

Var rädda om Er ♥

♥ Varma kramar Anna ♥

 

7 thoughts on “En särskild dag…

 1. Åh… jag ryser o får tårar i ögonen!
  Helt fantastiskt att du klarade detta, det va helt enkelt meningen att du skulle finnas hos din fina lilla familj! =)
  Förstår att du är ödmjuk o tacksam för livet, något som många borde tänka oftare på!!

  Ha en fin lördag!

  Kramar Liza

 2. ulrika

  Underbart att 5 år äntligen har gått och snart blir du friskförklarad!!!!!!! Det känns Stort!
  Läste artikeln i Allers och den var fantastiskt bra! Jag blir så glad av att följa din blogg den är en riktig “må bra” spridare!
  Glädje kramar till dig och din familj!
  Ulrika

 3. Men åhhh jag bara ryser av att läsa de du skriver..tårarna fylls på i ögonen..gumman <3..du är såå stark, med rätt inställning och positivt tänkande kommer man lååångt..det har du bevisat <3

  Underbar bild på din fina tjej..:-) vill också ha varmt & skönt..!

  Härligt med såna vänner..:-)
  Tycker synd om dig, känns som du varit såå drabbad ett tag nu.

  Stor kram Susanne

 4. Ögonen fylls med tårar när jag läser det du skriver. Det är så himla orättvist när, särskilt, unga drabbas av så hemska sjukdomar. Men du verkar vara en riktig kämpe tjejen!! Läste i en annan kommentar att du snart blir friskförklarad, det gör mig väldigt väldigt glad!

  Kram på dig!!

 5. Hej vännen!
  Nu har jag också grinat lite när jag läst ditt inlägg! Du är så stark och modig! Skönt att du blir friskförklarad snart!:)
  Skulle vilja ge dig världens bamsekram just nu:)
  Tack för att du delar med dig av allt du varit med om, dina tankar och din vardag!
  Du är bäst!
  Stora styrkekramar till dig vännen!

 6. Hej vännen!!!
  Jag blir så glad och rörd av dina ord,och
  så glad att allt trots allt gott så bra =)
  i bland så är livet allt bra härligt ändå.
  Hoppas att uppvisningen gick bra och att du haft en
  bra helg trots envis huvudvärk=(

  Kram Thess

Comments are closed.