Uteliv!!

Idag prövar jag lyckan i en TÄVLING i Gårdsromantiks regi! Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!
Det här är den matta jag önskar att jag skulle vinna:

(Bild hämtad från Gårdsromantisk hemsida)

Den skulle sitta som en smäck i vårt nya kök!!!

Mattan är från Nyblom & Kollén och heter Lasse Grå 70×200 cm och finns här.
Jag är verkligen helsåld på alla deras textilier, så fräscha och så JAG. Passar perfekt in i dagens UTELIV-dag!

Uteliv med fika – nybakade muffins med cacaokross och ananas var inte fel:-)

Och så har jag slipat! Dörren till gästrummet blir den första dörren att bli slipad och så pallen till köket innan den blir……. Vit så klart;-)

Bildbevis! Man måste tycka att det är kul att slipa och måla när man har ett renoveringsobjekt, annars blir det jobbigt;-) Alla innerdörrarna ska slipas och målas, men det är bara fem stycken så det känns inte så jobbigt.

Och så han, my own handy man ♥

God kväll sötnosar!

Vilken underbar dag vi har haft här i Ekenäs idag! Solen har strålat från en blå himmel, helt underbart och det inbjuder så klart till UTELIV!!! Så idag påbörjade jag projektet “slipa innerdörrar”. Började med den till gästrummet eftersom den inte satt på plats än. Kan ju vara lite skönt att ha en dörr att stänga om sig när man sover över här;-)

Vad har ni hittat på denna härliga söndag? Har solen strålat på dig med?

♥ Kramelikram Anna ♥

 

 

8 thoughts on “Uteliv!!

 1. Hallå där!

  Va ni pysslar o grejar!
  Som här ungefär, vi bygger o fixar mest hela tiden!
  Jaa det där med målning går i perioder för mig, ibland är jag aptrött på det o ibland är det riktigt kul! =)

  Trevlig kväll!

  Kramar Liza

 2. Hej!
  Tack för kommentaren hos mig, vad glad jag blev! Kul så jag hittade hit med 🙂

  Vi har också haft en fin dag. Har också haft penseln i handen idag… Även har har det målats vitt, hihi 😉

  Ha en fin kväll!
  Kram Emilia

 3. Hej söta Anna! Vad flitiga ni är. Framför allt du då 🙂 hihi Visst måste man tycka att renoverandet och fixet är roligt för då blir det ju roligt. Har en hel del att fixa med i sommar. Husmålning bland annat. Inte värst kul men ska försöka tänka positivt 🙂 Hoppas på bra väder i maj. Vi kan väl hålla tummarna för det?!

  Kram Josefin

 4. Allt som behöver fixas går så mycket smidigare när vårsolen strålar. Det är som alla vaknar ur sina vinteriden. Och herre gud människa, du är till och med snygg när du håller på och fixar 🙂
  Ha en fin vecka! Kramis!

 5. Men duuuu, den där tävlingen måste jag vara med i. Missade jag sist jag kikade in då jag inte kunde se bilderna då med min sega dator. Hmm.. haha.

  Och förresten så jobbar jag som sjuksköterska och börjar igen nu den 30:e april.

  Kramis

 6. Åh vad sugen jag blev på muffins!
  Den där pallen står på min handlingslista..perfekt att ha i köket!
  Förhoppningsvis kommer skruvarna till bänkskivorna idag..& då kommer de äntligen på plats:-)

  Kram

 7. Mia

  Duktiga ni!! Men visst är det underbart med vädret, och ännu bättre när det tillåts att slipa och greja ute. När vi slipade bänkskivorna så gjorde vi det direkt inne i köket. Haha gissa vad jag gjorde i veckor.
  Kramen ♥

Comments are closed.