Om att flytta lite grann…

God morgon alla fina ♥

Igår var det torsdag och då gillar jag att städa. För det är så skönt att vakna upp på sin lediga fredag till ett nystädat hem och helgen kan börja!
Samtidigt brukar jag flytta runt på lite pynt och arrangemang och ändra om lite så känns det liksom lite nytt.
Igår fixade jag lite i vardagsrummet, så nu känns det lite nytt och fräscht där igen 🙂

Har du en särskild städdag??

Här råder April-väder som hos de flesta av er, så locktången lär ju bli ledsen när man stiger ut… Nåväl, man får göra ett tappert försök eller hur? *ler*

Nu är det dax för frukost, för jag tog sovmorgon idag. När jag vet att jag inte ska gå upp tycker jag att det är skönt att skrota omkring själv lite om kvällen/natten här hemma, medans de andra två sussar gott…

Tänker på min lilla mamma… och fixar mig lite gröt…och sätter mig och filosoferar…dottern får sin sedvanliga frukost på sängen….

Ha en fin fredag hörrni!
Och, tack för alla fina tips om lampbekymret, här hemma stångas vi vidare lite grann kring det;-) Fast sen är det inte lätt att bestämma innan de nya fönstrena kommit på plats heller. Nåväl, det är en “världslig sak” som en rund liten man i sina bästa år skulle ha sagt, hi hi*

♥ Kramelikram Anna ♥

13 thoughts on “Om att flytta lite grann…

 1. Hej!
  Oooh så många fina stilleben du har. 🙂
  Vad härligt med en ledig fredag, hoppas du njuter av dagen och det nystädade hemmet. 😉

  Kram Madeleine

 2. Jättefina bilder..:)
  Jag håller med dig, gillar att städa av och fixa lite hemma, handla och så på torsdagen så allt är klart på fredagen när man vaknar..häärlig känsla:)

  Låter mysigt att skrota runt lite själv där hemma & mysa<3

  Önskar dig en fortsatt fin fredag trots aprilvädret
  Kramar Susanne

 3. Att flytta på saker gör ju att det känns som nytt igen. Mycket bra!
  Jag har ingen speciell städdag men skulle nog behöva det. Det finns ju så mycket som är roligare samtidigt som det är så skönt när det är städat och fint. Ett litet problem för mig!

  Ha en trevlig helg!
  Agneta

 4. Vad fint du har gjort på brickorna. Jag gör som du, försöker att hinna med och städa på torsdagen. Men det gäller tyvärr inte denna vecka, pust.

  Kram Therese

 5. Hej vännen!

  Torsdag är en bra städdag, det är som du säger – skönt att ha rent och fräscht när man kommer hem från jobbet på fredagen (ja, om man inte är ledig då då;)
  Så fint du har fixat! Visst är det kul, jag älskar att piffa och flytta runt på saker:)
  Hur har ni haft det idag? Har det blivit mycket kalasande?

  Hoppas det gott bra för lilla mamma också?

  Önskar dig en riktig mysig fredag!

  Kram på dig fina Anna!

 6. Vad fint på dina brickor / fat .
  Jag har ett “silver”-fat på vardagsrumsbordet där jag byter ut sakerna då och då .
  Här har vi ingen speciell städdag . Jag håller ordning hela tiden . Maken och jag gör större städningar tillsammans eftersom det tar så på mina krafter att dammsuga och skura . Så det är hans område , jag dammtorkar och piffar .
  Men på helgerna städar vi aldrig .
  Hoppas mamma mår bra .
  Kram ♥

 7. Åsa

  Jättemysigt vännen !

  Jag kom på mysiga ideer till dina köksfönster när du hade gått från butiken…..
  Då blir det som en ketchupflaska…..hihihi
  Hör av dig om du vill så snackas vi lite !

  kraaam o jättemysig helg !!!

 8. Låter skönt med en ledig fredag så! Själv städas det lite då och då här hemma pga hundhår som yr varje dag i veckan 😉 Men det känns alltid skönt att ha det fint tills helgen kommer.

  ha en fin sådan, kram! ♥

 9. Jag håller med dig, hade jag möjlighet skulle jag alltid städa på torsdagar så man fick ägna helgen åt annat 🙂 Ha en fin lördag, kram Anna

 10. Hej hej!

  Å va mysigt det lät att skrota runt…;)
  Jag hade tänkt att fredagen skulle vara min städdag…men jag hittar alltid på en massa annat då så det hinns sällan med….har nog tänkt försöka göra som du…städa på torsdagskvällen….men jag orkar aldrig…. Torsdagen är alltid den mest intensiva på jobbet så jag är jämt såååå trött de kvällarna….:( Nu måste det städas här i helgen istället…det är INTE kul…
  Så fint du har det på brickan…o fniss….där är också ett dilemma för mig….när jag städar börjar jag också alltid att ändra om en massa…därför blir det ju ALDRIG klart…
  Ha en fin lördag! Kram Katarina

 11. Hej!
  Vad fint du har det hemma, som alltid.
  Jag tänker lite likadant som dig om städdagen. V städar hela familjen på torsdagar. Det är skönt att kunna ägna helgen till familjen. Kan också ha att göra med att mina föräldrar alltid städade på torsdagar med.
  Ha en underbar helg.

Comments are closed.