Inte många knop…

Gårdagskvällens kaka till kaffet och så blivande herr & fru Ekenäsliv ♥

Go’ middag kära ni!

Hur har ni det denna söndag?
Här är en Anna som inte gör många knop idag… Och nej, det blev inte för mycket vin igår. Av ett halvt glas blir man inte så dålig… Nähä, det var migränmonstret, IGEN!!!! som bestämde sig för att göra sig ett påminnt besök. Det var inte alls nödvändigt tycker jag för jag har inte alls redan glömt hur jobbig jag tycker att han/hon är. Men av nån anledning ser migränmonstret mer ut som något stort drakmässigt han.
Om du läser det här ditt monster så: “GE dig iväg, jag tycker faktiskt inte om dig ALLS!!!
Och så tycker man att man inte varit nog trevlig mot sina gäster heller. Hoppas de vill komma till oss igen…
Ni vet, färgen försvinner från ansiktet (ja ni ser ju på bilden…), ögonen börjar gå i kors, man ser suddigt och huvudet…  Och dum som jag är så trodde jag att jag kunde dricka hinkvis med vatten och ta panodil, sen diklofenak innan jag tog migräntabletten. Följden blir naturligtvis att när gästerna stängt dörren rusar Anna till toa och kastar upp hela middagen… Blä!!!
Så här sitter jag än i min morgonrock och orkar inte mycket idag inte…

NOG gnällt nu!!! Jag lovar att ringa doktorn imorgon igen, för nu har det varit lite för många besök på ganska kort tid.
Kan säga att det SOMMARLOV som dottern och jag har framför oss, känns som en välsignelse just nu! Vi pratar om 8, ja ÅTTA veckors ledighet!!!! Den som spar hon har. Sista chansen att plocka ut föräldradagarna nu. Eftersom jag varit mycket sjukskriven har jag en del dagar kvar och tar jag inte ut dem brinner de inne när dottera fyller just 8 år i januari. Och det vill vi ju inte ska hända, eller hur;-)

Så nu ger ni mig en stor spark i ändalykten och jag tar mig i kragen och GÖR något!!! Att sitta still är ju inte min melodi egentligen…
Om jag skulle plocka in provdockan jag fick av en kollega i fredags… Gulliga fina som tänkte på mig när hennes kompis skulle slänga den och räddade den åt mig!!! Hon kommer passa fint i vårt sovrum efter en liten makeover;)

♥ Stor söndagskram till Er alla ♥

8 thoughts on “Inte många knop…

 1. Men stackare ♥ Så jobbigt med denna migrän . Tråkigt att den slår till när du skulle ha en trevlig kväll med gäster 🙁
  Jag har inte haft dom besvären men har en kusin som drabbas ofta av denna mardrömsliknande huvudvärk . Det verkar vara svårt att hitta rätt medicinering också , det som fungerar på en fungerar inte på en annan .
  Hoppas du får hjälp , ring doktorn !!
  8 veckors ledighet låter härligt ! Vi ska också vara lediga länge i sommar , eller jag har ju sjukpension , men maken har sökt 9 veckors ledigt . Han har så mycket injobbad tid som han hoppas få ta ut i samband med semestern och ledigveckor .Vi har ju tänkt vara i nyinköpta stugan och fixa .
  Krya på dig kram ♥

 2. Vännen, fy va tråkigt!
  Höredu migränmonster! Nu får du låta Anna vara, okej! Man kan ju försöka i alla fall:)
  Nä, men jag tycker verkligen att du ska kontakta läkare, för som du säger så brukar det komma ganska ofta nu. Blir ju orolig för dig och irriterad på att du inte ska få må bra! Det känns ju som att du verkligen är värd att få må bra, jämt!:)
  Nu till något roligare! 8 veckors semester, gud va skönt! Vad ska ni hitta på då? Ni ska inte till Gotland något? Vi åker dit v 28:)

  Idag har jag kört intervallträning i leran så nu ska jag snart njuta av svärmors mat!

  Ta hand om dig!
  Kramar om!

 3. Stackare!!!=(
  jag tycker verkligen synd om dig,har en tjej på jobbet som
  lider något fruktansvärt av migrän så jag vet vad det vill säga.
  själv har jag haft ett ända anfall i hela mitt liv och kan jag tala om
  är inget jag önskar min värsta fiende.
  Men jag tycker inte synd om dig som har 8 veckors semester,ha ha.
  Hoppas du piggnar till och får en skön söndag kväll.

  Många kramar Thess

 4. Ja migrän är verkligen inget vidare, har tyvärr oturen att dras med det också ibland. Hoppas du blir bättre snart:)
  Vad det gäller min fotografering så får jag svara självlärd på det, men skulle gärna bli bättre och om tid funnits så hade jag nog gått en kurs. Men t.ex. så fotar jag aldrig med blixt utan med dagsljuset i rätt läge och jag använder kamerastativ då man annars lätt darrar på handen, och vid närbilder använder jag aldrig autofokus.
  Bästa söndagen till dig!
  Kram Emma

 5. Hej vännen !

  usch, denna migränen, lider verkligen med dej, vet vad ont det gör,, hoppas du mår bättre nu =)
  idag har jag varit och ätit med nästan hela tjocka släkteen så nu ligger vi mätta o belåtna o bara slappar =)

  Kramar

 6. Meeen stackars dig..:(
  INTE kul!!!
  Ja tror också att det kan vara bra med ett besök hos farbror doktorn. Kanske kan få lite hjälp för så här ska du inte behöva må rara du.

  Åhh det lät härligt med så lång semester för er..det är ni såå värda:)

  Hoppas du får en mysig kväll nu
  Stooor Kram Susanne

 7. Usch så tråkigt, jag vet ju som sagt hur det är.. fattar inte hur du orkade stå upp… =/
  Trots migränen tycker jag ni är superfina på bilderna!!
  Åh va skönt med sommarlov, låter så härligt!

  Ha en bra dag!

  Kramar Liza

Comments are closed.