Härliga lantliv!!

Här är mitt “Bästaskåp”, ok vårt då;-) Men det är nog allt jag som njuter mest av det här skåpet. Vackra saker i ett vackert skåp. Jag är sååååå nöjd med dessa skåp som vi satt ända ner på bänkskivan, det ger en så lantlig känsla på något vis!
Men vi har fler bästasaker, en helt bedårande liten kaffeservis med rokokomänniskor på, ett arvegods som jag lovar att visa imorgon!

Green Gate, som jag älskar deras pastelliga serier!! Alltså snart borde jag faktiskt bli sponsrad av dem, eller hur;-)

Ikväll efter middagen gick tösen och jag ut en runda. Tänk vad underbart det är nu, man kan gå ut efter klockan slagit sex och det är ljust och fåglarna kvittrar. En bit ner på vägen finns en härlig stig kallad “Stig-åt-sidan”  – det är som att bo i en Astrid Lindgren värld! Idag tog vi en annan stig och kom fram till en stor åker som sprack upp i ljusgrönt, sååå vackert. När vi fortsatte hemåt säger Tyra: “Mamma, det är så fridfullt tycker jag med solnedgången och fåglarna som kvittrar”.
Det känns så gott i hjärtat och man vet att vi är på rätt plats här på jorden. Livet här och nu!!

Vad gör dig fridfull?

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Härliga lantliv!!

 1. Neta

  Jag är bara sååå lycklig att ni trivs i vårt älskade Ekenäs:-)
  Tyra uttryckte livet här med så kloka och fina ord. Det går inte att beskriva bättre.
  Många kramar
  svärmor Neta

 2. ÅÅÅÅ Greengate…. Så ljuvligt fint!
  Älskar ju Greengate, kanske dags att skaffa lite nytt tror jag:)

  Så härligt att ni hittat er plats, det har vi med!:) Den känslan är oslagbar!

  Nu fina Anna så behöver jag lite proffshjälp med mitt pysselrum:)
  Fick ju massor av inspiration från ditt!
  Igår fick jag ett psykbryt på mitt eget pysselrum!;) Har börjat fixa lite men har lååångt kvar:) (Hjälp!)

  Ha det bäst!

  Kram kram

 3. Åh vilket härligt skåp!! Jag har en öppen hylla här hemma i köket där jag har mina favvo-saker 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 4. Hej!

  Vad kul att du skrev till mig, det gjorde mig glad. 🙂
  Pasteller är ljuvliga, speciellt den här årstiden. Jag har kikat runt på bloggen, vad fint du har det. Inspirerande!!!

  KRAM
  Madeleine

Comments are closed.