Afterwork!

God middag på Er!!

I påskas fick vi galet goda kolasnittar med saltstänk av lilla mor. Nu har jag bakat dem till min kollega som fixade provdockan till mig, samt hennes kompis som gav bort den.
Hoppas de ska gilla dem!!!

Idag jobbar jag em för vi ska ha afterwork. Vi ska tacka av två som slutar, sorgligt för de är så glada och trevliga båda två!!
Så nu har jag städat hela huset och ska äta lite OCH göra mig i ordning innan jag åker!!! Bäst att sätta fart med andra ord;-)

Och TACK för alla fina råd om prioritering och barns aktiviteter, det är inte lätt. Man vill göra allt för dem, men man ska ju känna att man själv mäktar med det oxå, svårt det där… Men det blir bra ändå. Man måste tänka att det man gör är “Good enough”.

Önskar er en kalastrevlig torsdag, nu tjuvstartar helgen!!!!
Och vet ni, i helgen har svärmor bjudit på teater- och hotellhelg, mysigt värre ♥

Va rädda om Er!
♥ Kramar Anna ♥

9 thoughts on “Afterwork!

 1. Vilka fina tackpresenter du gjort i ordning . Kakor gillar väl alla 🙂
  Hoppas du har en trevlig After work kväll .
  Teater och hotellhelg låter toppen . Snäll svärmor !
  Kram ♥

 2. Vilka söta små paket du gjort!! dom skulle jag bli glad för 🙂 bra presentidé, lätt att fixa till och trevligt med en personlig känsla 🙂 Hoppas att du får en riktigt rolig kväll! kram Josefine

 3. Jag gissar att dina fina paket med kolasnittarna i var uppskattade 🙂
  Vi har med byggställningar runt hela huset nu, de lägger om fasaden också. Men jag har några rabatterna ute på gräset som ska ordnas med.
  Fin plantering jag såg i ett annat inlägg. Tror minsann jag ska köpa några penseér i helgen. Lyser ju upp så fint 🙂
  Kraam

 4. Hej du som är så duktig på att städa och göra så vackra presenter. Vad härligt!! Nu väntar valborg, eldning och riva bort ett plastgolv för min del. Jippi =)
  Ha de gott!
  Kram Madeleine 🙂

Comments are closed.