Vitrinskåp och panel!!!

Det är mycket precisionsarbete i köket nu. Mannen to be är väääldigt noggrann och lämnar inget åt slumpen.
Det var GULD värt att ha pappa här HELA veckan och få god hjälp med att få upp alla skåp i köket. Nu kanske man tycker att det inte händer lika mycket, men det är mycket som ska mätas, sågas till och som sagt min sambo är väldigt noggrann.
Även “spottarna” över diskbänken har kommit upp idag!

Visst blev det bra?? 🙂

Det är en hel del Multitaskande för min del. Förutom det vanliga “plocket” försöker jag organisera bland alla lådor, jag rensar och har nu en flyttlåda som skall skänkas.
Vi har skaffat fler lagerhyllor till källaren, och eftersom vi gillar merjobb (host host;) eller vill ha allt snyggt och enhetligt) så målar jag alla gavlar vita även på de nya. För man kan ju liksom inte få undan saker om man inte har något att ställa dem på, eller hur?!??

En efterlängtad gryta har också kommit i min/vår ägo!! Jag tycker verkligen om att laga mat och anser då att man behöver bra saker till det. Därför är nu denna fining MIN/vår då;)

Kompletterade även med en specialknopp i metall som tål högre värme i ugnen än vad den svarta knoppen tål, PERFEKT!! Oj, vad jag ska laga goda maträtter i den här. Dessutom är den så snygg att man gott kan servera direkt ur den!!

Nu ska jag ta hand om lite tvätt för att sedan sjunka ner i soffan med en nyduschad sambo.

Hoppas att ni har haft en härlig helg!!
Vad gillade Ni Mello igår då?

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: Det blev ingen bröllopsmässa idag. Vi åkte in till stan med svärmor och när vi är nästan framme kräks dottern ner hela sig där bak i bilen… Stackars liten!! Bara att vända hem igen. Antagligen hostmedicinen som hon reagerar på. Hopplöst börjar det bli! Vad ska man göra???? Får hon inte hostmedicin hostar hon som en tok, ger man hostmedicin kräks hon… Desperat mamma ringer VC imorgon igen.. Ds

2 thoughts on “Vitrinskåp och panel!!!

  1. Det blir så snyggt Anna! Jag säger det igen: Han är för duktig din sambo!:)
    Grytan var ju väldigt läcker också, det blir så mycket roligare att laga mat när man har såna där finingar:)
    Hon var så nöjd efter filmen idag, lilla Tilda (6år) det är så kul när man kan glädja de små! Hoppas verkligen att Tyra blir bättre snart, tycker verkligen att du ska ringa vårdcentralen imorgon, och stå på dig!
    Nu ska jag gå och natta!
    Kram på dig!

  2. Så fint det kommer bli!! Å sån gryta har vi oxå. Fast den är röd eller kanske orange. Vi fick den i julklapp av svärföräldrarna förra året. Stackars Tyra! Hoppas hon slipper hostan snart! Många kramar till dig

Comments are closed.