Ute faller snön…

Tillbaks till verkligheten igen!! Idag har mamman varit på jobbet och lilla Sessan i skolan (förskoleklassen alltså;-)). Nu när hon kom hem har hon inte ont i halsen, så det känns skönt!
Hönsmamma, curlingförälder, you name it – Jag är det!!! Men det är ju bara så jobbigt när ens barn är sjuk. Och det där med halsen är en himla akilleshäl här hemma.

På jobbet är det kallt!!! Idag bylsade jag på mig linne, långärmad tröja, v-ringad bomullströja över det OCH en kofta!!! Brrr, tycker INTE om att frysa. Sommarkläder det har jag gott om för dem tröttar jag inte på, så de hänger liksom med lite längre. Men tjocka tröjor har jag då rakt inte gott om. Men eftersom jag visste att de hade TOKREA på Esprit nu kilade jag dit en sväng efter jobbet och fyndade mig en tröja till 70% rabatt det ni;-)

Nu skall här bakas till fikat på jobbet imorgon !! Kudden skall jag också göra klar, ett par spetsband senare så är den fix och färdig 🙂

Ha en fortsatt härlig torsdag!!
Imorgon är det FREDAG, underbara HÄRLIGA FREDAG och man har hela helgen på sig;-)

Vad har ni för spännande planer till helgen då?
För första helgen i ÅR har jag INGET planerat!!! Mannen ska på ölprovning imorgon och tösen till sina kusiner, så jag får rå mig själv;-)

Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Ute faller snön…

 1. Vilket härligt fynd!!!:)
  Tycker inte heller om att frysa, kör med underställ och massa bra kläder på jobbet eftersom vi är ute mycket:)
  I helgen ska vi fira mamma en andra gång sen ska vi ev till ett par kompisar och fika/mysa på söndag!
  Imorgon ska vi bara fredagsmysa och äta gott!
  Fint draperi du sytt, önskar jag var lika bra på att sy som du Anna!
  Kram på dig!

 2. Vilken fin tröja!
  Så skönt med stickat när man är frusen!
  Härligt med en ledig helg, jag gillar både lediga o uppbokade!
  På lördag ska vi till Rs syster på lite kalas!

  Trevlig kväll!

  Kramar Liza

 3. Hej igen!
  Å vilken fin tröja!
  Helt min smak..;)
  Va skönt att hon är frisk nu…jag tror inte jag fattade det tidigare idag..;)
  Bättre att vara höns mamma än en gris…(haha..det var nåt jag kom på nu..)

  Men du vad mysigt med en dag för sig själv så där… jag tycker oftast det känns som en ren lyx när det inträffar…så är det ju alltid lite trevligt att verkligen få längta efter resten av familjen..;)
  Kram o ha en fin helg!
  Katarina

 4. Mia

  Kanonfin tröja. Skulle behövt nåt tjockare jag med.. men det känns så onödigt att köpa när man vill ner i vikt och kunna ha sina som hänger där långt in i garderoben… men dumt att frysa också hihi
  Kram o trevlig kväll på dig ♥

 5. Mia

  Ja dom är goa Tildorna, nu har jag gjort en sida på bloggen med ett liiiitet urval av dom jag sytt =)
  Kramen ♥

 6. Ja det var fynd det, fin och gosig! Tack för din fina kommentar, njut av en planfri helg, skönt. Jag ska nog ta mig an ett hörnskåp som jag ska måla. Känns kul! Jo, i morrn blir det lite Ullared också.
  Kram och njut av helgen!

 7. Härligt att få rå sig själv. Det behöver man ibland. passa på att njuta med en bra bok eller film. Pysmys i soffan med din nya, varma, snygga tröja.

  I helgen har vi inget planerat heller. Jo, förresten, ska försöka hitta lite bättre förvaring i vårt sovrum, men det finns ju att hitta lätt. Ibland tycker jag att det är superskönt att bara umgås med familjen.
  Ha en underbar helg. Din blogg är mysig och kommer titta in fler gånger.

 8. Mia

  Haha va rolig du är, nu är det bara att sy 😉
  Självklart är det ok =) du är så go ♥
  Kramen ♥

Comments are closed.