Ut med det gamla!!!!

Du milde tid vad jag har rensat i köket ikväll!!
Igår bar det sig nämligen så som så att söta Åsa på Topiary ropade på min syster och mig när vi var på stan medans töserna dansade: “Kom tjejer, allt det nya från Green Gate har kommit!!”
Med raska steg entrade vi butiken och med bultande hjärtan och en skenande puls sög vi in allt det fina som anlänt!! Vi är liksom lite sålda på Green Gate om man säger så;-)
De söta glasen Spot Blue har nu tagit plats i vårt hem och gamla udda glas har rensats bort. Än så länge ligger finingarna kvar i pappret i väntan på nya fina fräscha köksskåp att flytta in i.
Från och med idag har vi en hel snick FYLLD till bredden med IKEA kartonger. Det är FAKTUM, RATIONELL och LIDINGÖ som har flyttat hit till sköna Ekenäs. De kommer trivas som fisken här tror jag.
Eller vad tror ni?? 

Nu är det verkligen hög till att göra sambon och kudden sällskap.
I natt var det nämligen en liten sessa som kom tassandes vid fyra tiden, då hon vaknat av en mardröm, stackarn. Sen hostade hon som bara den och jag somnade väl vid femtiden igen… Sen ringde klockan 5.40, gääääsp. Tänk då så underbart att i morgon är den första av mina lediga fredagar ett tag framöver!!!!! :))

♥ Kramelikram Anna ♥

One thought on “Ut med det gamla!!!!

 1. Hej heeeeeej!
  Men å va söta!!
  Jag har varit så säker på vilken serie jag vill ha därifrån….men nu vet jag inte längre…jag vill nog ha alla…..;)
  Vas spännande att köket kommit.
  Visade just maken din fina lampa i förra inlägget. han tyckte den var jätte snygg…så vi säger go for it…;)
  Vi väntar nu med spänning på bilder sen ifrån bygget….ååå va kul!!
  fniss…vet du att igår drömde jag att jag stod i mitt nya kök o gjorde fruktsallad….haha…Fruktsallad??? sa Mattias….varför just fruktsallad??
  haha…inte vet jag….det kasnke ingår nya sundare matvanor med ett nytt kök…jag hoppas det..;)
  Va spännande med fotot och jaa va coolt, att ni har samma DNA…ni har starka band som kommer hålla oavsett vad…livet ut..;)
  Kram o ha en fin helg!
  Katarina

Comments are closed.