Hjärtligt!

Till lilla sessan fixade jag igår ett litet blomsterarangemang… Krukan fick vi i inflyttningspresent av min syster och hennes familj, visst är den söt ♥

Rosa våreld passar perfekt i det rosa rummet…

Även i köket är temat rosa:) Lite Alla Hjärtan tema är det tänkt ♥

En rosa jordviva har blivit sambo med en suckulent i min gamla springform…

Springformen började bli lite rostig, så förra helgen köpte (eller utnyttjade vi vårt presentkort;-)) vi en ny på IKEA. Men återbruk är ju alltid kul så nu får den agera kruka istället!

Inne är det iaf VÅR!!

Men ute är det vinter! Visst är det fint med släpet där i bakgrunden;-) Men attans så bra att ett hus längre ner på gatan har ett, så vi (ehum, mannen i huset) kan köra hem en massa saker till KÖKET!!! =)

Även i vardagsrummet har det planterats lite nytt. Hujedamig så torra och trista de gamla var! Krukorna kommer från Miljögården och införskaffades förra våren. Älskar dem!!!

På en loppis inte långt från mor och far fyndade vi en gång en HEL kartong med gamla tidskrifter, de kommer väl till pass nu.

Brickor, det är så himla bra med arrangemang på brickor!!! Det har jag sett på massa andra bloggar och i magasin och böcker, så det har jag verkligen anammat här
hemma 🙂

På månbordet har jag planterat i ljuslyktorna… Och i bakgrunden här ser ni all takpanel och väggpanel staplad. Visst ser det mysigt värre ut;-)

Hjärtan på tråd och mera våreld…

Efter Mello och lite annat TV-tittande var det skönt att krypa ner i en renbäddad säng med manglade lakan!!

Igår kväll tittade vi på “Sofias Änglar” på play. Så sorgligt!!! Mamman som hade bröstcancer och som inte visste hur länge hon hade kvar att leva, men visste att hennes dagar är räknade… Hon sa att hon levde i tre månaders intervaller…
Tårarna rann på kinderna, det var så sorgligt.
Jag minns så väl när jag fick beskedet: “Du har Leukemi, det kan man DÖ av…  MEN vi ska naturligtvis göra allt för att det inte ska bli så.
Och jag hade ju hela tiden det hoppet, det att kämpa för. Jag kunde bli frisk. Jag planerade inte min begravning, även om tanken på min dotter och hennes liv var det som bekymrade mig mest om jag inte skulle finnas mer. DÄRFÖR var det inget alternativ, jag skulle bara bli bra!!!
Jag är envis, som i VÄLDIGT envis, så tack vare det OCH naturligtvis ALLT stöd och ALL hjälp från min FAMILJ och mina vänner gick det.
Så jag är så glad att jag sitter här idag med allt det jag har som är sååå värdefullt för mig!
Jag önskar den mamman i programmet också kunde fått haft det hoppet att sträva efter istället för att behöva planera för sin egen begravning… Så många av mina tankar går till henne och hennes familj! Läs mer här.

Mina andra tankar går till Kristin, tjejen som var med i halv åtta från Göteborg för ett par veckor sedan, som transplanterades i torsdags. För henne finns hoppet och jag VET att allt kommer gå så bra för henne. Hon har ett j-la anamma och det behövs! Det är en tuff behandling, men hon är en tuff tjej som kommer fixa det så förbannat bra!!! Hejar på dig Kristin!!!

I em blir det fika hos svärmor! Så nu ska jag få lite fix gjort här hemma. Köket skall fotas, en massa INNAN-bilder skall tas och jag skall pyssla 🙂

Ha en underbar söndag kära vänner ♥

♥ Kramelikram Anna

6 thoughts on “Hjärtligt!

 1. Så mycket fina blomsterarrangemang du gjort Anna! Du är så pysslig!:)
  Jag såg också på Sofias Änglar och tårarna rann från mina kinder med vill jag lova, så orättvist och sorgligt!
  Men jag är så glad och lycklig över att du tog dig igenom den svåra tiden! Du är fantastisk! Vi känner inte varandra så väl (även om det känns så ibland:)) men för mig är du en riktig kämpe Anna!
  Ha en härlig söndagskväll!
  Stora kramen till dig!

 2. Hej!
  Du har ett hopp och är en stark person, glöm aldrig det.
  Du har en framtidstro och vågar tro på dig själv. Fortsätt med det.
  När jag läser om dig och din leukemi, verkar mina utmattningssymptom lite värdsliga. Du är en positiv människa och det kommer du långt på.
  Fina bilder från ditt hem. Jag ska nog leta fram min silverbricka.
  Massor av positiva kramar .

 3. Sofies änglar är så gripande. Vilka människoöden det finns…
  När det kommer till inredning är du grym! Åh, vad dina bilder andas vår. Knappt jag tänker på snön som skymtar utanför. Härligt.

 4. Hej! Ja, jag tycker faktiskt att det var förvånansvärt många bra låtar med i gårdagens mello! 🙂 Vilka härliga blomarrangemang du gjort, gillar rosa jag med. Vad skönt att se att det är fler som har virke liggandes i vardagsrummet! hihi… vi har också ett gäng liggandes till vår hall på övervåningen… Efter ett tag ser man knappt högen 😉 Underbart att höra att du kämpade dig igenom en svår sjukdomstid…! många kramar Jenny

 5. Annelie

  Min älskade vän! Söta du! Jag är så glad att du finns!! Du betyder mycket för mig ska du veta. Du har alltid varit stark! Även då du var sjuk så var du nog den starkare av oss. Du är väldigt fin människa med ett gott hjärta. Jag är så glad för din skull, för allt som hänt sen du träffade Marcus. För allt som har hänt för er! Hus, ert nya kök. Och tänk att han friade tillslut :). Det är lycka det! Du är så duktig! Och du gör så fint :). Jag såg oxå Sofias änglar och tårarna rann. Så fruktansvärt att hon inte ens har nått hopp om att bli frisk. Många kramar till dig min söta vän

Comments are closed.