Alla Hjärtans VIP!!

Igår ägnade jag mig åt lite pyssel. Det blev et hjärta att hänga i ramen i vardagsrummet. Fick det fina bandet med rosor på i julklapp, det använde jag och kantade hjärtat med. Broderade dit texten Love och så ett spetsband att hänga upp det i. Klart!

Det är ju Alla Hjärtans Dag  imorgon så då passar ju lite hjärtan här och var bra.
Ikväll ska min syster och jag på lite vip Alla Hjärtans kväll på vår favoritbutik i stan, Topiary!! Mysigt ska det bli:)

Men nu ska jag iväg och jobba! Har varit med dottern i skolan idag. Mammas flicka ♥

Ha en underbar MÅNDAG!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Alla Hjärtans VIP!!

 1. Jättefint hjärta Anna!
  Ska bli spännande och se vad som händer imorgon då!?;) hihi
  Har förresten länkat till dig;)
  Stora kramen!

 2. ÅÅ nu försvann min kommentar…
  Hmm…hur började jag??
  Jag har lovat mig själv att inte göra som min personlighet vill att jag gör….ursäkta mig för alla inlägg jag missat…
  Jag har lovat mig själv att blogga när jag har tid o lust..inte vara rädd för att “bloggvänner” ska tycka jag är snorkig som inte skriver i varje inlägg…
  Man hinner ju inte!!
  Däremot läser jag alltid ikapp när jag är inne och idag har jag svårt att kommentera någon av dina fina bilder…jag är så chockad!! Sitter här och gråter… har du haft leukemi??
  vad säger man? hemskt!! Stackars dig!! det låter knäppt…
  Vilken stark person du är! Vilken stark mamma, fru, syster vän….
  heja heja….jag ska aldrig mer gnälla över min trassliga fot.
  Jag har ett par vänner med bröstcanser. den ena nära vän…man glömmer lite bort att det faktiskt finns andra former…huuuu…jag ryser…
  Jag sitter också och gråter till varje avsnitt…kvällens var ju fruktansvärt. man förstår inte att de ens orkar leva vidare. Förhoppningsvis kommer det en styrka ur varje tragedi.
  När man tänker efter känns det verkligen så oviktigt…vilken färg man har på väggarna eller om man har lyckats hitta den perfekta lampan eller fåtöljen….samtidigt är det så skönt att krypa in i inredningsbubblan här i bloggvärlden och prata nonsens med likasinnade..;)

  Tänk att ert kök kommer nu snart..;) Vi åker till fjällen nästa vecka så då kasnke jag har en massa roliga bilder från rivningen att titta på när jag kommer hem.
  jag är lite avis på er som börjar nu…allt är spikat o bestämt…golv, kakel, belysning…huuu…vi vet ju inte ens VAR vi vill ha köket längre…haha…vilka problem man har….
  Huu…nu var vi där igen….de oviktiga besluten…
  Skickar dig en bamse stor alla hjärtans dag kram
  Katarina

 3. Oj vad konstigt det blev…det ska stå jag sitter här o gråter till sofias änglar…andra gången….första gången grät jag för din skull….;)

 4. Den där Topiary verkar vara en riktigt fin butik det. Synd att det är så långt från mig bara.

  Hoppas du har och får en riktigt mysig alla hjärtans dag. Många kramar från mig

Comments are closed.