Takjul, jultak, tak och jul…

Oj, oj, oj – nu e vi allt lite trötta. Sambon min kämpar på där uppe på taket, han är så duktig! BÄSTA
Men det går undan måste jag säga. En fjärdedel av taket har de gjort klart med att ta bort allt gammalt, inklusive skyfflat bort allt sågspån. Nytt har sedan kommit på plats med luftspalt, isolering och svall. Så de har verkligen jobbat hårt!!

Min far han målar och målar. Han har målat i källaren, under trappen, källardörr, i trapphuset ner till källaren, konsoller till gardinstänger och ett månbord – ALLT VITT såklart:-) Just the way I like it!!
Igår fick vi även ett annat lite uuuuuuursött bord som vi fick ärva från Marcus mormor  – lovar visa bild på det sen.

Idag har jag jobbat sen har jag faktiskt varit och roat mig lite. Jag har nämnligen varit på Julmarknad på Kalmar Slott med min mor och min syster. Nu har man fått lite julstämning och riktig lust att börja pynta lite. Från slottet fick Siri (jag har bestämt att hon ska heta så;-)) följa med hem. Hon hängde där och svävade med sina vita vingar och kropp av den ulligaste ull. Helt underbart bedårande!!

Igår bytte jag och mamma gardiner igår och satte upp adventsljusstakar, så där är det mysigt nu iaf. Ska ta itu med resterande delar av huset i helgen. Nu skall stjärnor LYSA i våra fönster!!

Imorgon är det fredag och det är riktigt skönt, och lördagens sovmorgon känns väldigt lockande just nu!
Så därför ska jag minsann hoppa under täcket i vår sköna Carpe Diem från SOVA, och snart med sänggavel, YIPPIE!!!

Natti natti 🙂