“Krya-på-mig-pepp”!!

Bilden hämtad från www.systerlycklig.se

Bilden hämtad från Syster Lycklig

Sjuk som jag är kan man allt tycka lite synd om sig själv. Nysningarna avlöser varandra likt en kulspruta. Och när jag försöker få fram några läten låter det mest som kråkkrax, eller som någon som rökt och druckit aaaaaaalldeles för mycket whiskey en kväll. Hujedamig!
Men jag kan lova att jag varken rökt eller druckit någon whiskey. Det förstnämnda kan man, som dottern min säger;-), DÖÖÖÖ av och det andra tycker jag helt sonika inte alls om!
Nära-döden-upplevelser tycker jag nog att jag fått nog av i min ringa ålder så det hoppas jag livet besparar mig nu. Så egentligen är ju en förkylning ganska löjlig, men en anledning god nog att “unna” sig en liten present;-)
Så för att peppa upp mig själv lite i sjukstugan har jag “julsurfat” lite. Kom på att en mysig adventsljusstake saknar vi faktiskt. Jag hittade då denna lilla ljuvliga skapelse hos Systrarna Lycklig, som är en heeeelt underbar liten butik på Östermalm i Stockholm. Om ni, likt mig, inte bor i Stockholm, ta då tillfället i akt när ni är där att besöka denna lilla boutique!! Så ställ in GPS:en på Tegnérgatan 12 i Stockholm nästa gång turen går till storstan:-)

I den här söta lilla trådkorgen ska jag ha blockljus med siffror på, nämnligen de här:

Siffror inköpta på Indiska

Nu ska jag kolla på reprisen av “Äntligen Hemma” under filten i soffan. Dottern var hemma och tankade lite mellanmål och försvann sedan till en kompis.

Atjoatjo prosit,
Anna

4 thoughts on ““Krya-på-mig-pepp”!!

 1. Visst måste man få unna sig lite, särskilt när man är sjuk;)
  Trådkorgen var helt ljuvlig måste jag säga! Kommer bli en mycket fin adventsljusstake.
  Krya på dig nu!
  Kram Sofi

  • Ja visst är det så;-)
   Det är u bara såååå trist när man inte har ork till nånting, mest sitta vid datorn och tv.n. Hoppas på lite mer energi imorgon=)
   Tack för din omtanke!
   Kram

 2. Finns väl inget som hjälper bättre än lite presenter till en själv. du kommer säkert må mycket bättre med det samma. Skickar ändå en krya-på-dig-kram!

  • Tack Emmy den behövs verkligen!! Fy bubblan vad det är tråkigt att vara sjuk:-( Hoppas allt är bra med dig! Kram

Comments are closed.