Fyndigt värre;-)

Begav mig idag till Indiska för att belöna mig själv lite. Jag har tidigare kikat på den här söta lilla hängande ljuslyktan, bling bling 😉 och tyckte att jag var värd den idag. Finns väl alltid en anledning att belöna sig själv, men idag fick jag GODA besked. Benmärgsprovet som jag tog 24 november såg fint ut och det är verkligen POSITIVA besked!! Nu har det gått 4 år sedan transplantationen, så nästa år ska jag då minsann fira om allt ser bra ut!! =)

När jag skulle betala hängde en reaställning strategiskt placerad vid kassan, och där hittade jag den här söta blusen. För 50 svenska kronor blev den min!! Är inte det fyndigt så säg!!!

Nu ska jag locka håret på dottern som ska på skoldisco ikväll!!!  Lovar att ta kort på den lilla discoprinsessan;-)
Ha en fin fredagkväll!
Kram Anna