Skorstensdax!!!

Japp, nu är det dax för skorstenen vår att få sig ett lyft. Eller snarare bli helt utbytt. Den gamla är numera nedmonterad, eller riven närmare bestämt. Det är CalmarSunds Mur & Fasad som ska fixa så att vi får en ny fin fungerande skorsten. Perfekt att få det gjort innan de kommer och lägger om taket.

Står även inför ett himla dilemma!!!  Ämnet är GARDINSTÄNGER!! Vi saknar nämnligen sådana i sovrummen samt i vardagsrummet. Jag, ehum vi, letar efter några i lite lantlig stil. Vita of course;-)
Till vardagsrummet letar jag, ja det är ju jag som är intresserad av gardingstänger det är lika bra att erkänna, efter några fina konsoller, lite utsirade, gärna i trä. Till det vill jag egentligen bara ha en vanlig vit rundstav att hänga gardinerna på.
Någon som har något bra tips på var man kan finna sådana?????

Till sovrummen funderar jag på de här. Vad tycks?

Idag lite bilder på ritningarna som Arkitekten ritat. Vi är såååååå nöjda 🙂

Kram,
Anna

3 thoughts on “Skorstensdax!!!

 1. Rita själv, såga med sticksåg och fräs någon gullig profil, borra hål för rundstaven. På med ett lager linoljefärg…

  • Jo, det har jag tänkt, men jag är inte så bra på att rita och har inte några bra idéer just nu. Hur vill jag att de ska se ut liksom??? Behöver uppslag 🙂

 2. Hej Anna!

  Va kul att se att ni kommit så långt med renoveringen! Det blir så fint!
  Tycker den vita gardinstången var jättesöt, passar nog bra i ett vitt sovrum:)
  Såg att ellos hade några vita gardinstänger också.
  Ha det gott!
  Kram Sofi

Comments are closed.