Om att hålla sig innanför ramarna ;-)

Ni vet man lovar sig själv att idag ska jag bara titta på det där, men så händer det att man bara måååååste snegla på något mer… Så är det när jag åker till Stadsmissionen. De har bara öppet på onsdagar och lördagar och det brukar alltid vara mycket folk där. Det är verkligen något visst med mig och RAMAR nu för tiden, för jag kan tydligen inte åka därifrån utan nån eller flera ramar. Vet ni hur dyrt det är att köpa nya ramar??? Typ sjukt dyrt!! Och det är inte alltid som man vill ha något i ramen, det kan bara vara så att man gillar ramen, iaf är det så med mig. Mitt nya projekt är att göra speglar av de ramar jag nu släpat hem.
Man får dem för en spottsstyver på Stadsmissionen, sen köper man en burk sprayfärg, sprayar och slipar lite för den där lite shabby känslan och simsalabim så har man ett MASTERPIECE!!!
Men nu ska jag även gå och beställa spegelglas till åtminstone två ramar för vi behöver en i hallen och en nere i duschen. Hittar man inte det man vill ha/hittar det och det är för dyrt, ja då kan man göra det själv. Iaf en del saker, en del saker är lite knivigare 😉

Men ett av dagens ramfynd var verkligen en jättefin tavla, det var något med den som tilltalade mig för jag såg den först men tog den inte, gick ett par varv, men kunde inte åka hem utan den. Det stod inget pris på den så jag frågade och då var glaset lite trasigt så jag fick den för 45 kr!!!

Onsdag = Dans för Tyra. Så när vi kom hem efter dansen var det in i duschen med lillan och så kom svärmor o svärfar med en jättegod gryta “Cowboygryta”, jättemumsigt recept från Middagskorgen. Lyx att tom få den tillagad åt sig 😉 Och eftersom det är onsdag tog vi ett litet glas vitt till. Lillördag i all bemärkelse! Livet är gott, riktigt gott 🙂

Och oj, oj, oj vilken fin skorsten vi får. Grabbarna murare gör ett riktigt bra jobb. Mattias och Tobias från Calmarsunds mur och fasad jobbar på, snart är arbetet slutfört.

Vi är nu även på gaveljakt till vår säng, vår underbara kontineltalsäng Sandö från Carpe Diem, inköpt på Sova här i Kalmar. Bättre service får man leta efter 🙂 Åk dit om ni ska köpa säng!!
Sen vi flyttade hit har jag sovit så fantastiskt bra!!

En sak till bara… jag ska medverka i nästa nummer av Amelia, i deras läsarpanel en liten notis på de första sidorna. Veckan fråga var om komplex oxh hobbys. Svaren får ni läsa om i Amelia 😉

God natta!
/Anna