Mot Stockholm!!

Packar min väska, lägger på lite makeup, klär mig och styr bilen mot Huvudstaden. Nog kan man unna sig lite kul innan två dagar på Karolinska?!?? Klart man kan:-)
Så nu önskar jag Er en riktigt trevlig helg och en bra start på nästa vecka, på tisdag är jag hemma i sköna Ekenäs igen!!

Tills dess, må BÄST!

Kram Anna

2 thoughts on “Mot Stockholm!!

 1. Hej Anna!
  Hoppas det gått bra för dig i Stockholm och att du är tillbaka i ert fina Ekenäs!
  Kram Sofi

  • Hej Sofi!!
   Tack allt har gått bra, nu ska man bara vänta på besked.. Så helgen är väldigt välkommen imorgon, ser såååå fram emot att sova ut lite på lördag. Och få energi till att fixa och dona lite här hemma, går på lågfart just nu känner jag. Energitips mottages gärna 😉
   Må så gott!
   Kram Anna

Comments are closed.