I vilken ände ska man börja???

Ja, först och främst vill man ju få undan “det vanliga”, you know, tvätten, disken, papprena som dräller överallt. Och Tyratösen som har en viss förmåga att bära ner stora delar av sitt rum en trappa ner…
Så frågan är – I vilken ände ska jag börja i imorgon?? Önskan att få ordning här hemma är stor men ibland vet iaf inte jag i vilken ände jag ska börja…
Har införskaffat lite grejer att “pimpa” tvättstugan med, så kanske ska jag börja där 🙂

Vid vårt “lilla” *blink* stopp i Norrköping i tisdags på hemresan hittade jag en del grejer att “piffa” till tvättstugan med. Jag menar ska man spendera lite tid där med tvätten vill man ju liksom ha det mysigt omkring sig då 🙂
På samma ställe hittade jag även den söta muffinsformen.

På onsdagar har ju Tyra som bekant sin dans, men eftersom jag var så trött åkte jag hem och Marcus tog med henne hem då han jobbade lite längre. Dock hann jag springa in en sväng på Cervera som hade klubbkväll. Och till min förtjusning hade de ett tårtfat jag kikat på ett tag till HALVA priset, så japp det SKREK på mig att “Ta med mig hem, ta med mig hem”  Yeah right, jag kanske lurar mig själv, men jag lovar att min sambo går inte på det 😉 Hur som helst så hälsar tårtfatet att det trivs alldeles ypperligt här i ljuvliga Ekenäs!!

Idag kom även lilla svärmor förbi med en bukett tulpaner. Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR tulpaner!!!! Så de står så fint på köksbordet i kannan från Miljögården.

Snart väntar sängen och en UNDERBAR sovmorgon imorgon, sååååå skönt att slippa bli väckt vid 05.30!!
Så sov så gott kära ni!
Kram Anna

Ps: Vad gillade ni lampan i förra inlägget som kökslampa?? Lovely or not?? Ds.