Gästvänligt :-)

Naturligtvis vill vi att folk ska komma och hälsa på oss när vi flyttat ut på “landet”. Därför införskaffade vi en Hemnes Dagbädd, som jag ALLTID velat ha!!!!, när IKEA hade kampanj på den för ett tag sedan. Idag har vi köpt nya skummadrasser till den också.

Så här kungligt ska våra gäster ha det 🙂

Vi har även varit på jakt efter ett par “jobbarbyxor” till mig. Men alla var för stora, och jag som gått upp i vikt i sommar 😉 Jippie, då är jag inte tokrund än då, ha ha ha…
Är det någon som har tips på bra jobbarbyxor som inte kostar skjortan i stl S?

Ikväll har vi sedan rensat och packat ner det vi kunnat i vår klädkammare. För där har inte bara kläder fått hålla till utan klänningar, jeans och kostymer har fått samsas med pysselmaterial, lakan, handdukar, pärmar och sånt som man egentligen har i linneskåp eller arbetsrum. Sånt är “compact-living-livet”. Hoppas vi nu ska kunna ha våra saker lite mer organiserat än så här. Eller organiserat har det väl varit, men trångt. Då är det svårt att se skogen för alla täden om man så säger.

Natti natti!
/Anna

4 thoughts on “Gästvänligt :-)

 1. Maria Lundvin

  Hej Anna!
  Fin blogg du har! Alltid kul att läsa hur andra gör 🙂 Samma säng har vi också som gästsäng, super praktisk med de stora lådorna. Ang. byxor så har de åtminstone haft dem i damstorlekar på Jula. Stort lycka till i förvandlingen till ert drömhem!
  //Kram

 2. Vi var på Jula, men deras damstorlekar går bara ner till stl 36, Anna hade behövt 34 för dom var lite stora runt midjan 🙂 Och som sagt, det verkar bara vara Jula som har arbetskläder till en vettig peng…

 3. Den är kanonfin!
  Jag köpte mina jobbarbyxor på Jula… Har ni kollat Lantmännen?
  Ses nästa torsdag, kram!

 4. Tack för era tips 🙂
  Som ni ser på dagens inlägg hittade jag ett par byxor på Jula, på barnavdelningen!
  Maria, är ni ute och åker får ni gärna komma förbi och se hur vi har det 🙂
  Erika, japp vi ses nästa torsdag!!
  Kram!

Comments are closed.