Arbetsbyxor check!!!

Sedärja!!! Om vi bara hade gått en hylla bort, nämnligen till barnavdelningen för arbetskläder på Jula igår, så voilá!! Stl 164 satt som en smäck 🙂
Fast expediten trodde att “de är nog för små”. HA! Tji fick hon för de passade!!!
Så nu har jag oxå “jobbarbyxor”, så kom an målarpenslar och spadar – jag är REDO!!!
Nu vill man verkligen få komma in i huset nån gång. Vi packar och packar… hämtade lite banankartonger på Maxi idag, ja man får betala en liten slant, men det skänker de till Barnavdelningen på sjukhuset, så det går till en god sak.
De är bra att packa porslin i, för då är en flyttkartong för stor att fylla. Det som är svårast att packa är onekligen böcker, för vem i hela friden orkar bära en hel flyttkartong med böcker ?!??? Så vi har helt enkelt stoppat dem i papperspåsar, lagom många i så man orkar bära dem, smart va?

Eftersom Tyra växt sig lång över sommaren, mäter hela 122 cm över havet, är hon i stort behov av nya kläder, främst byxor. Så jag hittade ett par jeanstights till henne idag – som för att kompensera upp lite liksom 😉
Fast jobbarbyxorna fanns ju från stl 104 – så kanske ska hon ha sig ett par hon med? Vad tror ni?
Jag tror hon skulle tycka det vore kul att få hjälpa till och måla och gräva i trädgården och så. Hur involverar ni era barn i renovering och sysslor hemma?

Nu ska jag ta itu med lite här hemma. Näst på tur är att packa ner vinglas och finporslin. Sen lite stryktvätt, sen tvätta, sen städa av… Jo, man har att göra. Men det är kul, för nu närmar det ju sig!!!
Dessutom är det skönt att hinna med lite nu när Tyra är hos mormor & morfar denna veckan. Man får lätt ganska dåligt samvete annars för att man inte har tid till henne just nu.
Men så gott det ska bli och åka ner till henne och mor & far imorgon 🙂

/Anna

 

3 thoughts on “Arbetsbyxor check!!!

  1. Japp, så får det bli Erika! Frågade henne när jag visade mina om hon ville ha likadana, så hon oxå kan måla och fixa. Ja, mamma det vill jag verkligen 🙂 Så självklart ska hon ju det!!

  2. urban

    Glöm inte att köpa “spikskor” alltså arbetsskor med stålhättor och sulor som tål att man trampar på spik. Fula som fan, men ack så skönt att ha när man balanserar bland brädor med spik i.

    Likaså är knäskydd till jobbarbyxorna guld värda.

    Rediga hörselskydd är också bra när cirkelsåg, kompressor och vinkelslip kör igång och är inte helt fel när man hamrar alldeles vanligt.

Comments are closed.