Det är befriande att rensa!!!

Igår rensade vi uppe på vinden. Av någon underlig anledning samlar man på sig lite saker som “kan vara bra att ha” – känns det igen 😉 Nu har vi i alla fall rensat ordentligt och sorterat allting uppe på vinden! Otroligt skönt att stryka den punkten från vår “att-göra-lista”.

På kvällen gick vi sedan på Gröna Stugan, en helbra restaurang här i Kalmar som aldrig gjort oss besvikna. Tre rätters och vin därtill var vi värda efter en hel dag uppe på vinden!! Tackar också svärfar som gav oss presentkort till Grönsa Stugan i julklapp, som han sa “den som spar han har” 😉

I dag har tösen kommit hem igen, för det är inte lätt att rensa en vind när hon är med för då ska ALLT sparas! 😉
Innan hon kom hem bakade jag gigantiska maränger, för det älskar hon!!

Ha en härlig lördag!