Om renar, nedvarvning och julfrid

Vår lilla gran…
Det är så mysigt att tända upp granen på morgonen…:)
Och jag måste verkligen säga att det är såååååå skönt att ha en som inte barrar 😉

Har ni klätt granen och pyntat klart?

I vardagsrummet har vi en liten renpark 🙂 Det är renar lite överallt 😉
Det är pynt som passar mig.
Har ni något favoritpynt?
Här är allt klart.
Det har det varit en stund.
För en gångs skull är julstress långt borta.
Vi kan bara varva ner och njuta av julfrid och julmys.
Vi handlade det sista på Maxi igår…
Det är inte en aktivitet som står på min topplista precis.
Kände mig helt yr och mosig i både huvud och kropp efteråt.
Men som tur var hade jag min man med mig.
Mötte en fd kollega och då var jag helt yr i bollen, så fick ursäkta mig att vi får prata en annan gång…

Sen stängde vi in oss här hemma.
Maken och dottern lagade tacos och sen landade vi i soffan och kollade på Ernst 🙂

Nu är det jullov och mannen min är ledig tills vi kommer hem från resan.
Det känns oerhört lyxigt att ha en julledighet som denna framför oss.

Här inväntar vi nu min mans moster som snart ska plinga på dörren 🙂
Ska bli såååå mysigt!!!
Vad ska ni hitta på så här 2 dagar före?

Hoppas ni har en fin lördag och kan njuta!
Varma kramar Anna

4 thoughts on “Om renar, nedvarvning och julfrid

 1. Monica

  Fina Anna!Erat hem känns så lugnt o fridfullt.I år har ingen gran kommit fram,däremot massor med ljus o stjärnor blommor o tända lyktor utanför dörren.I år ska vi bara ta det lugnt ,inga måsten.Annandagen kommer sonen med sina fantastiska barn.En 14 år o en 11.När du skrev om dina fina dotter kände jag igen känslorna jag har för mina 4barnbarn.Tänker på dig o din familj o hoppas ni får en fin helg o semester.Följer med dig på din fortsatta resa.Varma kramar/Monica❤️??❄️

  • Hej rara du <3
   Tack snälla, känner verkligen ro här och trivs så fantastiskt bra.
   Vi ska med ta det lugnt och bara mysa.
   Njut av en härlig jul och mys med nära och kära <3
   Ta hand om dig!
   God Jul och varma kramar Anna

 2. Ylva H

  Så stämningsfullt och fint! Jag gillar också renar/hjortar och försöker hitta någon ny varje år.Vi har också plastgran, bra för alla som är allergiska och, som Du skriver, man slipper barrandet. Har kopplat min slinga till en timer, så lyser den välkomnade på morgonen. Nyköpt för året är toppstjärna från Georg Jensen. Toppen behövde dock stöttas med en grov ståltråd eftersom min plastgrans topp var lite vek jämfört med en naturgrans topp. Njut nu av julefrid och mys! Kram ???

  • Tack snälla <3
   Får med koppla den till en timer, vet inte om vi har en vanlig hemma... Min man har ju annars programmerat alla lampor här hemma 😉
   Låter fint, köpte en toppstjärna från Bloomingville för två år sedan tror jag som jag gillar.
   Den här plastgranen var faktiskt väldigt stabil måste jag säga, så den klarar toppstjärnan fint :))
   Tur du är innovativ och löser det hela :))
   Önskar dig en riktigt fin och härlig jul <3
   Varma julkramar Anna

Comments are closed.