Om frågor till morfardoktorn och en hel massa guld…

Uppe tidigt idag då jag ska vara på sjukhuset kl nio.
Jag har skrivit ner en del frågor till morfardoktorn.
För det är mycket jag går och funderar på.
En sak som upptar mycket av mina tankar är det här med rekonstruktionen.
Jag vill gärna veta när var och hur… Bara för att ha en plan.
Nu famlar jag runt och undrar en massa.
Det håller mig kvar i det sjuka ännu mer på något vis.
Svårt att förklara, men så känns det för mig.

***

Efter läkarbesöket åker söstra mi och jag för att hälsa på vår farmor en stund.
Sen åker vi vidare hem till mor och far, lite kvalitetstid för systrarna med sin mamma och pappa på tu man hand liksom ❤
Julkulor måste ju faktiskt inte hänga inte alltid hänga i julgranen…
Jag har dem som pynt i stilleben också.
Man kan ha de små i ett blomsterarrangemang, eller så kan man ha en kvist med kulor på till en snittamaryllis…
Eller min favorit – samla en hel drös i en glaskupa.
Å ljus… man måste tända massor med ljus för bästa mysigaste stämningen…❤
Å ljusslingor… Det går väl åt en del batterier i juletider kan man säga… 
Men det är ju så fint med ljusslingor!
Det är min slags pynt, massa guld, renar, granar, julkulor, ljus och ljusslingor all over.
Tomtar har vi inga… 
Det är helt enkelt inte min grej.
Men sååååå fint hos andra, med hela tomteparader 🙂
Ta hand om Er och ha en fin tisdag!
Nu mot sjukhuset och sen söderöver 🙂

Varma kramar Anna

2 thoughts on “Om frågor till morfardoktorn och en hel massa guld…

 1. Hej smulan…nu har jag tassat in o ut här så många gånger utan att skriva nåt så nu får jag skärpa mig…
  Du vet jag tänker alltid att jag ska skriva långt och lite “speciellt”…å så finns inte alltid tiden….eller orden…å då tassar jag ut och tänker…jag skriver lååångt i morgon i stället. DUMT så nu slutar jag med det…bättre att jag skriver hej och kram än inte alls…eller hur?!

  Du har så fint min vän och de där små kulorna var ju SÅ söta där i glaskupan. Å granen är så fin så fin…jag ahr ju slutat packa upp vår oäkta och köpt kungsgran de senaste åren….får väl se om vi återgår till fejk igen så småningom…
  Va skönt att hesheten börjar släppa och du skriver så fint om att vårda relationen så jag bölar som en gris här på jobbet och vill genast stänga ner datorn och åka hem till min man…..så kommer jag på att han ju också jobbar…så jag stannar ett tag till…;)
  Du skriver så kloka ord jämt min vän och jag är så glad att du väljer att leva. Bättre att vara med en stund än inte alls och även om det är trist att “alltid” gå hem först är det ju bättre än att inte komma alls….eller än de som aldrig går hem med för den delen…;) Mysigt med mammi o pappi för er själva…ibland behöver man få vara liten även fast man inte är det… Hoppas det gick bra hos morfardoktorn och att du fick svar på dina frågor och känner dig lugnad.

  Kraaaam min vän och ha en mysig kväll…å grattis på namnsdagarna i efterskott…jag hade ju också namnsdag i söndags..;)

Comments are closed.