Om magkaoset

Ligger under en filt i soffan…
Har varken energi, ork eller lust till något annat.

När jag blundar hör jag vågornas brus…
Drömmer om “någon annanstans”.
Där dagarna flyter samman i en enda härlig bubbla.

Nu har det pågått i två dygn och jag börjar känna mig ganska matt.
Flashbacks till dagarna efter cytokurerna blixtrar i mitt huvud.
När magen vänder sig in-och-ut och ingenting stannar kvar.

Kanske är jag en aning skadad av allt, men jag blir rädd.
Vad är det som spökar i min kropp?
Eller är det den gnagande oron som tagit min kropp i besittning den här veckan…

Så på inrådan av en vän ringde jag till 1177.
Förklarade läget och vad jag gått igenom.
Om det inte lugnat ner sig till imorgon bör vi åka in…
Det vill jag verkligen INTE.

Så jag dricker vätskeersättning och stoppar i mig Loperamid.
Hjärnan både vill och inte vill äta.
För nu börjar jag känna mig vimmelkantig och yr.
Men rädd för magknipet och rännandet på toa.

Förlåt för gnällandet, men nu börjar jag få nog.
Blir ledsen, arg och trött.
Såg så fram emot danspassen i förmiddags, men det fanns ju inte på kartan att jag skulle orka det…
Så här ligger jag som ett paket.

Imorgon är en ny dag, och då hoppas jag på nya krafter.

Ta hand om Er!
Varma kramar Anna

8 thoughts on “Om magkaoset

 1. Liv

  God bedring til deg! Håper det kun er forbigående plager, og ikke noe alvorlig denne gang. Takk
  for en veldig varm og fin blogg.
  Liker så godt når du skriver om datteren din, om hva hun betyr for deg. Det er nok enebarnet i meg
  som blir ekstra varm og hjertet.
  Ønsker deg en fin kveld 🙂

  • Tack för din omtanke <3
   Väldigt segt det här... Men inget fel med mina prover iaf.
   Ja, hon är ju liksom min största skatt i livet <3
   Kram Anna

 2. Malin

  Hej Anna!
  Jag som skulle in här för att fråga dig om var du hittat din blåa bag som du hade med dig på bloggträffen i Stockholm. Såg den på Sallys hus och Katarina tipsade om att det var din bag och att jag skulle fråga dig… så hamnar jag på din sida och den blåa bagen är inte alls så viktig längre. Jag fångas helt av det du berättar och delar med dig av och jag har läst sida efter sida. Du verkar vara en sådan stark och härlig människa med så mycket värme och kärlek. Styrkekramar och kärlek från Malin

 3. Christine

  Hej fina Anna! Har inte kommenterat här på länge då jag försöker hålla nere dator-och mobilanvändandet. Men har läst ikapp och vill skicka en massa styrkekramar! Såg på instagram att du är på sjukan, nu ska du se att det vänder till det bättre.

  Varm kram🌸

 4. inger

  Vackra Anna. Sötaste du. Blir såå ledsen när jag läser på ditt insta. Varför kan du inte bara få bli frisk och pigg nu. Jag tycker du är värd det efter allt du gått igenom. Livet är verkligen inte rättvist. Hoppas allt ordnar sig snabbt för dig. Kraaaam Inger

Comments are closed.