Om att önska den bästa av fredagar

Hej fina vänner ♥

Vill bara önska er den bästa av fredagskvällar!!
Önskar er alla en vacker fredagsbukett ♥

Jag har varit på ett möte idag som jag får berätta mer om en annan dag.
Nu ska vi göra klart för snart kommer Katarina och hennes man!!!!
Ska bli så underbart att träffa dem igen.

Jag är alldeles pirrig och förväntanfull!
Snart får vi kramas igen 🙂

Ta hand om Er Alla!
Njut och kramas
Många varma kramar Anna

2 thoughts on “Om att önska den bästa av fredagar

 1. Kattis

  Hej, hittade precis hit via Katarina. Jag går igenom dina tidigare inlägg för att finna motivation eller bara för att läsa hur du funderat kring att ha cancer men ändå fortsätta med det vanliga livet. Jag har själv sköldkörtelcancer med två återfall inom 1,5 år och ska snart in på operation nr 3. Jag har inget särskilt som jag ville kommentera utan ville mest skriva att det kändes skönt att få läsa om ditt liv och dina tankar. Tack för att du delar med dig <3

  • Hej Kattis,
   Va glad jag blir att du hittade till mig. Och tack för att du delade med dig av vad du går igenom.
   Jag tror vi alla tacklar cancern på olika sätt, men oavsett det så tror jag i stort sett alla vill veta hur andra gör för att orka och hitta glädje och motivation mitt i allt det mörka.
   Så viktigt att våga prata om det man går igenom och jag har haft så stort stöd i framför allt min man och familj så klart, men även via terapeuten som är kopplad till bröstcancerpatienter. Hon har hjälp mig otroligt mycket. Hoppas du med får hjälp med samtalsstöd, för cancern sätter sig ju gärna i huvudet och tankarna med…
   Ta hand om dig!
   Varma kramar Anna

Comments are closed.