Om att bli överraskad

Här sitter jag i sena kvällen och landar efter dagen som passerat.
En torsdag som blev såååå mycket mer än jag kunde ana.
Ha ha ha – jag som hade bokat tvättid i tvättstugan för att tvätta igenom allt i dotterns säng.
(Lider fortfarande av bacillskräck och ja jag tvättar en del… sjukhus gör det med mig…)

Maken hade sagt att det skulle komma ett bud mellan 10-11 så då skulle jag se till att vara hemma.
Ja, jag hade ju inga andra planer än att tvätta jag…
GISSA om jag blev FÖRVÅNAD och ÖVERRASKAD när de där två bönorna var de
som lurade när jag öppnade dörren för det som jag trodde var budet :)))

Jag fick en flaska bubbel som vi ska dela på en dag framöver tänker jag.
“Skål för Livet!” stod det på kortet ♥
Sen åkte vi över till Öland och åt lunch på Hotell Skansen.
Så så hiiimla mysigt!

Vilken överraskning – de är för fina ♥

Så skildes vi åt en stund då barn skulle hämtas på förskola och så.
När söstra mi slutat jobbet gick vi och åt och tog oss ett glas rosé ihop.
Skålade som systrar kan och pratade om allt mellan himmel o jord 🙂

Sen möttes vi upp igen – fem tjejer som skulle se Mamma Mia!
Det var både skratt och tårar som trillade…
Systrarna snyft som Fia sa 🙂

Ja ni, vilken torsdag jag fick.
En torsdag att spara i hjärteasken bland många fina minnen från sommaren 2018.

Det har onekligen varit så många känslor denna sommaren.
Men oj så tacksam jag är för alla fina minnen jag har fått.
För om jag fokuserar på människorna runt omkring mig så är det bara så mycket 
Värme & Kärlek
Störst och viktigast av allt.
Amen.

Varma kramar Anna

7 thoughts on “Om att bli överraskad

 1. Monika

  Godmorgon!
  Jag har ju varit jättemycket på sjukhus, men bacillskräck har jag inte som tur är. För mig är ett starkt immunförsvar superviktigt och för att få det tror jag det behövs lite baciller. Det sa min kemilärare till oss redan på gymnasiet. Jag är inte förkyld ens en gång om året och inte har jag maginfluensa heller trots att jag umgås intensivt med barnbarnen. Jag är också restriktiv med antibiotika. Vill att odling görs så att man är säker på att antibiotika behövs och av rätt sort mot aktuella bakterier då en mängd olika finns. Är rädd att bli immun mot antibiotika så det inte hjälper den dag det behövs. Har bekanta som går till vårdcentralen och ber om antibiotika så fort de blir förkylda ?! Eller ännu värre ber att få det utskrivet via telefon utan odling. Sån där shot med ingefära och citron som du tipsat om tar jag varje dag fast jag inte har ont i halsen eller är förkyld. Jag tycker den är god och så tror jag den är bra för immunförsvaret. Tron kan göra underverk.
  Kram Monika

  • Hej,
   Ja vi har alla olika erfarenheter.
   Den tiden när jag var inlagd på Karolinska fick jag inte gå ut utan handskar, munskydd och klädd från topp till tå för att jag inte hade något immunförsvar… när jag sen kom hem skulle allt soritas av innan jag tog in det. Fick ek heller ha krukväxter med jord i… så vissa saker hänger i.
   Sen tvättar jag gärna saker som är nya för de inne håller ännen som inte alltid är bra, samt att andra provat dem..
   mem det är ändå bättre nu än vad det har varit.

   Hoppas du mår ok och att helgen blir fin.
   Ta hand om dig!
   Kram Anna

  • Ps jag äter inte heller medicin utan att ta reda på själv först om det är ok och att det känns ok för mig att ta dem.
   Så viktigt att värma om sin egen kropp och vad man känner är bäst för den.

 2. Monika

  Hoppas och tror att du också får en fin helg. Ni verkar göra så mysiga saker med din mans jobb. Vet du jag tvättar också ny textil innan användning p g a ev ämnen som inte är bra. En del tycker det är konstigt.
  Kram Monika

  • Hej,
   Ja det är en sådan förmån att få göra så mysiga saker med min mans jobb ??
   Ja, vet att en del tycker det är konstigt, men tur man får göra som man vill 🙂
   Kram Anna

 3. Nämen! Åh vilken underbar överraskning, så fint av dina nära!
  Låter som ett minne man vill plocka fram igen och igen<3
  Kram

  • Ja visst, en heeeelt underbar överraskning!
   Ja, verkligen ett minne att plocka fram igen och igen.
   Ta hand om dig!
   Kraaaam Anna

Comments are closed.