Om vasen Dagg från Svenskt Tenn

 

Heeeeeej,

Idag blir det utflyktsdag här.
Mest troligtvis Öland nånstans – och gärna något som innefattar avsvalkning 🙂

♥♥♥

Har du nån sak som du läääääänge länge önskat dig?
Det har jag.
Eller hade, för den önskan är nu uppfylld 

Vasen Dagg från Svenskt tenn har jag trånat efter i mååååååånga år.
Så gissa om jag blev glad när jag fick ett stoooooort paket med gröna snören av min man.
Och däri fanns den vackraste vas jag nånsin sett….

 

 

Det är något visst med att önska sig något länge länge.
Så den står där på vårt matbord och bara är så pampig och vacker….

Tack min älskling ♥
L♥VE U!!

Hoppas ni alla får en fin måndag!
Varma kramar Anna

4 thoughts on “Om vasen Dagg från Svenskt Tenn

 1. Helene K

  Verkligen vacker vas och underbart foto där man blir avundsjuk på ditt sinne för heminredning. Så fina saker , allt matchat i färg/form in i minsta detalj. Sååå fint. Hoppas ni fick en härlig dag på Öland som innehöll god mat/gott fika. Och så avsvalkning förstås, antingen i form av bad eller mycket glass ? ? Man ska väl inte klaga på vädret men det ÄR fruktansvärt varmt och jag blir alldeles matt och slö. Jobbar i storkök så skönt att kunna gå in i frysen ibland och “svalka” sig ? Kramar!

  • Men å tack fina du <3
   Ja, det blev en härlig dag på Öland - sällan man blir besviken på den ön 🙂
   Jaaaa, det är väääldigt varmt nu... Lite regn vore inte fel nu alltså...
   Ta hand om dig!
   Kraaam Anna

 2. Christine

  Den vasen är jättefin och självklart ska just du ha en sådan? Jag har i flera år haft kopian från Mio (som väl du också har?). I fredags morse hörde jag något som plötsligt rann och droppade, vasen hade plötsligt spruckit! Tur i oturen att jag var hemma så inte golvet tog skada, men jag saknar den redan. Hoppas det är bättre kvalitet på din vas, med tanke på priset borde dem hålla i generationer? Kram❤️

  • Tack söta du <3 Är verkligen helt kär i den vasen 🙂
   Jooo, det stämmer, men jag har sålt den 😉
   Näää va trist att den hade spruckit! Hoppas du kan hitta en ersättare till din då 🙂
   Ja, den borde ju hålla några livstider liksom ha ha ha 🙂
   Kram Anna

Comments are closed.